Kvanduk Tomi

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Kvanduk Tomi a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Az oldal szerint nincs. Viszont ahogy írtam van kièpített Telekom oszlop doboz és kàbel be van vezetve a hàzba. Valaminek lenni kell. Ezert kèrdeztem hogy függetlenül attól hogy mit ir a lakossagi oldal egy helyszíni felmèrèst lehet más eredményt adna
 2. Szia ! Lehetséges műszaki felmérést kérni egy adott címen lévő ingatlanra ? Szeretném felméretni hogy van-e igénybe vehető vezetékes internet szolgáltatás ? Az ingatlanba van Telekom vezetékes (szerintem telefon) beállás, a telekkel szemben pedig Telekom oszlop dobozzal.
 3. Szia ? Lehetséges műszaki felmérést kérni egy adott címen lévő ingatlanra ? Szeretném felméretni hogy van-e igénybe vehető vezetékes internet szolgáltatás Az ingatlanba van Telekom vezetékes (szerintem telefon) beállás, a telekkel szemben pedig Telekom oszlop dobozzal.
 4. Lehetséges műszaki felmérést kérni egy adott címen lévő ingatlanra ? Szeretném felméretni hogy van-e igénybe vehető vezetékes internet szolgáltatás ? Az ingatlanba van Telekom vezetékes (szerintem telefon) beállás, a telekkel szemben pedig Telekom oszlop dobozzal.