Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Kvanduk Tomi

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Kvanduk Tomi posztolt

  1. Kvanduk Tomi

    Műszaki felmérés

    Az oldal szerint nincs. Viszont ahogy írtam van kièpített Telekom oszlop doboz és kàbel be van vezetve a hàzba. Valaminek lenni kell. Ezert kèrdeztem hogy függetlenül attól hogy mit ir a lakossagi oldal egy helyszíni felmèrèst lehet más eredményt adna
  2. Kvanduk Tomi

    Műszaki felmérés

    Szia ! Lehetséges műszaki felmérést kérni egy adott címen lévő ingatlanra ? Szeretném felméretni hogy van-e igénybe vehető vezetékes internet szolgáltatás ? Az ingatlanba van Telekom vezetékes (szerintem telefon) beállás, a telekkel szemben pedig Telekom oszlop dobozzal.
  3. Szia ? Lehetséges műszaki felmérést kérni egy adott címen lévő ingatlanra ? Szeretném felméretni hogy van-e igénybe vehető vezetékes internet szolgáltatás Az ingatlanba van Telekom vezetékes (szerintem telefon) beállás, a telekkel szemben pedig Telekom oszlop dobozzal.
  4. Kvanduk Tomi

    Hálózatépítés

    Lehetséges műszaki felmérést kérni egy adott címen lévő ingatlanra ? Szeretném felméretni hogy van-e igénybe vehető vezetékes internet szolgáltatás ? Az ingatlanba van Telekom vezetékes (szerintem telefon) beállás, a telekkel szemben pedig Telekom oszlop dobozzal.
×
×
  • Új...