gajdacsj

Tag
 • Tartalmak

  15
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit gajdacsj posztolt

 1. Üdv. Galaxy A71-en nem tudom használni a TvGo-t. " A lejátszás sikertelen. E:901. " Régi TvGo működött. Kérem segítsetek a megoldásban.
 2. Üdv. Segítségeteket szeretném kérni. Galaxy A8 telefonom van, fél éves telekomos, benne van mindkét sim, használom. Sajnos az utóbbi időben azt tapasztalom, szinte naponta egyszer tuti, amennyiben hívnak, telefonom nem csörög ki, néma marad, helyette küld egy sms--t amit beállítottam nem elérhetőség esetén. Heti egy alkalommal egy éjszakára ki szoktam kapcsolni. Térerőm van, szeged utcáit járom. Várom segítségeteket, köszönettel.
 3. Köszönöm szépen. Gyári visszaállítástól félek mert minden elvész.
 4. Újraindítás után is csinálja. Más mobillal nem tette, nem teszi ez a sim. Factory reset ok, de ez mi kérlek segíts....
 5. Szia, Abit. Havi díjas, Volte volt aktív akkor is csinálta, most kikapcsoltam már de továbbra is ez a probléma. Az 1-es helyen találhatóban, azt használom elérhetőségre.
 6. Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. G-mail címre kapok havi rendszerességgel pdf mellékletet és azt a küldő által előre megadott jelszóval tudom megnyitni minden egyes alkalommal. Problémám, mobilomon (samsung S4mini) letöltöm a fájlt kéri a jelszavam amit biztosan jól adok meg, de azt írja "megadott jelszó hibás". Asztali gépem g-mail fiókjában megnyitható ugyanazzal a jelszóval. Köszönöm ha tud valaki segíteni problémám megoldásában.
 7. Köszönöm a segítséget Adobe-vel tökéletesen működik. (Polaris Office Viewer 5)
 8. Humax_MT_FTA_hasznalati_100x142_15jul.pdf Sajnos így nem jó.....
 9. Kérlek, segítsen valaki. Médiakonvertert kellett rendelni az analóg jel megszűnése miatt. TV-t és DVD írót, lejátszót szeretném összekötni a konverterrel, hogy műsorokat tudjak felvenni. Hogyan kell összekötni, részletesen letudná-e nekem valaki írni (akár privátban), mert nem vagyok járatos ilyen témában. Köszönettel József.
 10. kábelnet

  CISCO EPC 3925
 11. kábelnet

  Sziasztok. WIFI felhasználó nevemet és jelszavamat hogyan tudom módosítani?   Üdv.: Józsi.