Laca59

Tag
 • Tartalmak

  10
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Laca59 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Sziasztok! Minden kedves szakértőnek köszönöm a segítő hozzászólását! Sajnos ettől függetlenül az én problémám nem oldódott meg. Az egészet a Telekom elintézte azzal,hogy írtak egy levelet a multisimmel kapcsolatban. Mégpedig ,hogy a multisim használata ezt a szolgáltatást nem teszi lehetővé. Számomra ez nem túl nagy vigasz. A főkártyámra az smsek mind megjönnek,de a hívásértesítők (kikapcsolt,repűlőmód)-ban nem. Én szakmailag ezekhez a dolgokhoz nem értek. Én csak egyszerű felhasználó vagyok. De akkor is furcsa számomra,hogy egy ilyen komoly multi cégnél a 21.században ilyen probléma fennáll és nincs rá megoldás!!! Üdv.: Laci
 2. Kedves Rita! Ott ezzel kapcsolatban csak ezt találtan:
 3. Kedves Rita! Ott ezzel kapcsolatban csak ezt találtan:
 4. Szerintem teljesen rossz irányba kezdükn menni! Az alap kérdés az az volt,hogy "Az lenne a kérdésem,hogy hol van az leírva a Telekom oldalán bárhol,hogy amennyiben multiszím kártyát használsz,akkor bizonyos alapszolgáltatásról le kell,hogy mondj?! Ilyen pl. a kikapcsolt állapotban a hívásértesítő." Most pedig a VOLTE szolgáltatásról beszélünk. Olvasd végi az elejétől. Engem az érdekel,hogy repűlő és kikapcsolt módban kapjak hívásértesítő smst!!!!!
 5. Köszönöm a segítséget,de sajnos semmi eredmény!!!! Az a bizonyos VOLTE szolgáltatás nincs is bekapcsolva! A hívás értesítés,pedig nem működik. Azért ez valahol vicces és szégyen a 21.században.
 6. És hol,és hogyan tudom kikapcsolni ezt a "VOLTE" szolgáltatást? A választ előre is köszi!
 7. Kedves Noel! Mi az a VOLTE szolgaltatás
 8. Az lenne a kérdésem,hogy hol van az leírva a Telekom oldalán bárhol,hogy amennyiben multiszím kártyát használsz,akkor bizonyos alapszolgáltatásról le kell,hogy mondj?! Ilyen pl. a kikapcsolt állapotban a hívásértesítő.
 9. Az lenne a kérdésem,hogy hol van az leírva a Telekom oldalán bárhol,hogy amennyiben multiszím kártyát használsz,akkor bizonyos alapszolgáltatásról le kell,hogy mondj?! Ilyen pl. a kikapcsolt állapotban a hívásértesítő.