Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Laca59

Tag
  • Tartalmak

    10
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Laca59 posztolt

  1. Laca59

    multisim kártya

    Sziasztok! Minden kedves szakértőnek köszönöm a segítő hozzászólását! Sajnos ettől függetlenül az én problémám nem oldódott meg. Az egészet a Telekom elintézte azzal,hogy írtak egy levelet a multisimmel kapcsolatban. Mégpedig ,hogy a multisim használata ezt a szolgáltatást nem teszi lehetővé. Számomra ez nem túl nagy vigasz. A főkártyámra az smsek mind megjönnek,de a hívásértesítők (kikapcsolt,repűlőmód)-ban nem. Én szakmailag ezekhez a dolgokhoz nem értek. Én csak egyszerű felhasználó vagyok. De akkor is furcsa számomra,hogy egy ilyen komoly multi cégnél a 21.században ilyen probléma fennáll és nincs rá megoldás!!! Üdv.: Laci
  2. Laca59

    multisim kártya

    Kedves Rita! Ott ezzel kapcsolatban csak ezt találtan:
  3. Laca59

    multisim kártya

    Kedves Rita! Ott ezzel kapcsolatban csak ezt találtan:
  4. Laca59

    multisim kártya

    Szerintem teljesen rossz irányba kezdükn menni! Az alap kérdés az az volt,hogy "Az lenne a kérdésem,hogy hol van az leírva a Telekom oldalán bárhol,hogy amennyiben multiszím kártyát használsz,akkor bizonyos alapszolgáltatásról le kell,hogy mondj?! Ilyen pl. a kikapcsolt állapotban a hívásértesítő." Most pedig a VOLTE szolgáltatásról beszélünk. Olvasd végi az elejétől. Engem az érdekel,hogy repűlő és kikapcsolt módban kapjak hívásértesítő smst!!!!!
  5. Laca59

    multisim kártya

    Köszönöm a segítséget,de sajnos semmi eredmény!!!! Az a bizonyos VOLTE szolgáltatás nincs is bekapcsolva! A hívás értesítés,pedig nem működik. Azért ez valahol vicces és szégyen a 21.században.
  6. Laca59

    multisim kártya

    És hol,és hogyan tudom kikapcsolni ezt a "VOLTE" szolgáltatást? A választ előre is köszi!
  7. Laca59

    multisim kártya

    Kedves Noel! Mi az a VOLTE szolgaltatás
  8. Laca59

    multisim kártya

    Az lenne a kérdésem,hogy hol van az leírva a Telekom oldalán bárhol,hogy amennyiben multiszím kártyát használsz,akkor bizonyos alapszolgáltatásról le kell,hogy mondj?! Ilyen pl. a kikapcsolt állapotban a hívásértesítő.
  9. Az lenne a kérdésem,hogy hol van az leírva a Telekom oldalán bárhol,hogy amennyiben multiszím kártyát használsz,akkor bizonyos alapszolgáltatásról le kell,hogy mondj?! Ilyen pl. a kikapcsolt állapotban a hívásértesítő.
×
×
  • Új...