Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Norka

Telekom
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Norka eredményei

  1. Norka

    Vezetékes telefon

    Igen Vipera, ne haragudjon, én voltam figyelmetlen, mert azt gondoltam, hogy mobiltelefonon tapasztalta a problémát. Szerintem foxilady hozzászólása a segítségére lesz:)
  2. Norka

    Vezetékes telefon

    Ohh értem, itt van akkor a probléma valóban:) Teljesen mobilban gondolkodtam:)
  3. Norka

    GPS

    Kedves Pipacska!   Érdemes ellenőrizni más GPS-t használó alkalmazásokon is, hogy tapasztalható-e a probléma (pl. Goggle Maps, időjárás stb.). Ha azoknál is jelentkezik, akkor célszerű a telefont egy Samsung szerviznek megmutatni. Ha más alkalmazásoknál pontosan határozza meg a helyet, és stabil, akkor érdemes az alkalmazást újratelepíteni. Remélem tudtam segíteni:) Üdv.Nóri
  4. Norka

    Vezetékes telefon

      Elnézést, rosszul fogalmaztam, a hívószám kijelzés tiltása az, amikor Ön nem látja a hívó fél számát. Ez viszont a legtöbb díjcsomagban már díjmentesen benne van, érdemes lenne megnézni, hogy nincs-e más csomag,ami Önnek is megfelelő, és tartalmazza ezt az opciót.
  5. Norka

    Vezetékes telefon

    Kedves Vipera!   A problémát értem, de fogalombeli zavarról van szó. A hívószám kijelzés az a szolgáltatás, hogy ha Önnek bejövő hívása van, akkor a készülék nem jeleníti meg a telefonszámot. Önnek nem ez okozza a kellemetlenséget, hanem a Hívásértesító szolgáltatás. Az üzenetet, már ha konkrét szöveges üzenetre gondol, egy technikai központi telefonszám küldi, amiben az szerepel, hogy Tisztelt Ügyfelünk, Önnek nem fogadott hívása volt ismeretlen számról ekkor és ekkor. Ha jól értem, Önt ez zavarja.   Tehát a probléma megoldásához a hívásértesítőt kell kikapcsolni, így nem fog a rendszer üzenetet küldeni, ha nem fogadott hívása volt. Előző hozzászólásomban leírtam ennek módját, ha nem boldogul vele, akkor a 1430-on kikapcsolják Önnek. Szép napot! Nóri
  6. Norka

    Vezetékes telefon

    Kedves Vipera!   Nem arra gondolsz, hogy zavar, hogy ha valaki keres, de éppen nem tudtad felvenni a telefont, akkor kapsz róla egy SMS-t? Ha ez az, ami zavar, akkor az a Hívásértesítő szolgáltatás, ha elküldöd a "-HIVASERTESITO" szót a 1430-ra, megszűnik a gond. :)
×
×
  • Új...