oldmumus

Tag
 • Tartalmak

  156
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

oldmumus a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

 1. Milyen kamerád van? Publikusan akarod a képet kitenni vagy valami felsőbb portra?
 2. Akinek tárhely kell Linux v. Windows alapon az privátban jelentkezzen.
 3. Ma felhívta Anyukámat valaki, hogy elhelyeznének egy családi házban (Somogy megye 85-ös körzet) különféle technikai eszközöket amik a jelenlegi szolgáltatásokat nem zavarnák v. befolyásolják. Anyukám lassan 80 éves nem tud erre mit mondani, majd kérte a telefonálót, hogy jelentkezzen hétvégén amikor otthon vagyok. Létezhet ilyen megkeresés? A településen kábelnetes hálózat van, tehát a villany oszlopokon van minden. Egyre tudok gondolni, esetleges mobil hálózatos eszközökre. De ezt meg nem értem, mert nem messze kb. 300 m van magasabb társas ház. Nem értem akkor miért egy családi házat szemeltek ki?! Szóval létezik ilyen megkeresés vagy kamu az egész?
 4. Olyan lehetőség nincs, hogy szabadon fel lehessen hívni minden számot kivéve 1-2-t? Konkréten lenne 2 telefonszám amit tiltanék.
 5. Valami gond van a Webmail-el? Ma reggel óta nem tudok küldeni, mert kapcsolódási hibát ír ki.
 6. köszönöm a tippeket majd próbálkozom.
 7. köszi de ezt én is megtaláltam, de a 38. oldalon csak régi analógok vannak. Amúgy IPTV van, de idény jelleggel kell egy szobába ahol Thomson THC 300 van DVB-C vétellel, de egyes adók pl m2, m3 nem jönnek be. Arra gondoltam, hogy szolgáltató listában mást kellene választani ahol nagyobb freki tartományt érne el?!
 8. Tudna valaki egy aktuális csatorna kiosztást kódolatlan digitálisról Marcali területre belinkelni?
 9. Nekem is lenne egy kérdésem. Februárban volt 2 éves TV, Telefon, Internet hosszabbítás. Most szeretnék telefon csomagot váltani, ez menne online. Kérdés az, hogy a hūség marad a februári vagy a váltás miatt a telefoné aznaptól lenne?
 10. Nekem is volt ilyen az Androidos App-al. Elsō körben cache törlés volt, de nem segített. Majd letöröltem, visszaraktam és hó elején rendbe aktualizálódott... A net meg a fordulónapon.
 11. Nem tudom a németeknél mi van csak osztrák és svájci viszonyokat ismerem. Morál az, hogy nem ugrálnak egyik szolgálatatótól a másikhoz. Meg minden van fizetve rendesen.
 12. Pár indok a kérdésedre: Ausztriában van a legtöbb mobil szolgálatató az EU-ban, ezért hatalmas a verseny nincsenek sarcok a távközlési cégeket sújtó sarcok a kormányzattól más a morál és emiatt nincs megkötve a kezed
 13. Köszönöm a gyors reakciókat, majd meglátom hamarosan a valós számlát.
 14. Tisztelt Fejlesztők, Lehet nem én vagyok az egyedüli, de eddig erre utaló bejegyzést nem találtam. Ugyanis a hónap eleje óta a webes ügyfélszolgálat és az Androidos App teljesen más adatokat mutat! Telekom web oldalon keresztül: Fő szám: Move XS: Aktuális egyenleg: 805 Ft Hálózaton belüli: 7 perc 535 Ft Más hálózatokba: 1 perc 34 Ft SMS: 5 db 97 Ft Telekom App-al: Fő szám: Move XS: Aktuális egyenleg: 805 Ft Hálózaton belüli: 17 perc 535 Ft Más hálózatokba: 1 perc 34 Ft SMS: 5 db 97 Ft Telekom web oldalon keresztül: Második szám: Move XS: Aktuális egyenleg: 1575 Ft Hálózaton belüli: 10 perc 1575 Ft Telekom App-al: Második szám: Move XS: Aktuális egyenleg: 1575 Ft Hálózaton belüli: 50 perc 1575 Ft Melyik a helyes? Én pl. az 50 percet a 2. mobilon amit a szüleim használnak soknak tartom, mert Hoppá Plusz van otthon és mobilt csak akkor használnak ha útközben vannak. Ez nagyon ritka eset és havi 10-15 percnél eddig sosem volt több.
 15. Lenne egy észrevételem az Androidos App-al kapcsolatban: Az utóbbi időben nagyon lassan vagy totál nem frissíti a változásokat. Pl. díjcsomag váltás, felhasznált egyenleg, stb. Most azt találtam ki, hogy Cache meg adatok törlése és az ismételt bejelentkezéskor jöttek a helyes adatok. Ha sima ki és bejelentkezést kíséreltem meg, az nem volt elég.