Atkaa80

Tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

Atkaa80 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Most jelenleg úgy áll a dolog, hogy egészen pontosan a Story4 rögzűlt, néztünk egy másik csatornát, anyám be kapcsolta a tv-t és nem tudott mást nézni csak amit mi. Ez ahogy számolom 2 stream. Nem? Így mi értelme van a felvételi lehetőségnek?
 2. Szia. A HD nem igazán érdekel. Inkább az, hogy egy kicsit átvertek a szolgáltatással. A másik gondom, hogy hangos a beltéri ventillátora, és, hogy az anyám sima beltérije rögzít a nálunk lévő felvevősre, ha éjszaka tv-zik akkor zúg nálunk. Kikapcsolni nem lehet, hogy az ővé csak sima beltéri legyen?
 3. Sziasztok.   Egy pár hónapja boldog tulaja vagyok az IP TV-nek, de most egy anomáliát vettem észre ami boszzantó.   Egy db felvevős és egy db sima boxot kértem. A hiba vagy nem hiba nem tudom, az lenne, hogy amikor a felvevősön 2 db felvétel rögzül a másik beltérin nem lehet mást nézni. Ez normális?   Köszi a válaszokat.
 4. Köszi
 5. Szerintem optikán vagyok, de különösebben nem érdekel. Rendeltem jöttek beszereltek. Működjön minden. Tehát nálam nem fog működni ha optikán vagyok? Érdekes. Miért nem fog működni?
 6. Nem tudom. Egyébként az mt azonosítót meg lehet valahonnan tudni? Még nem kaptam meg a szerződésemet.
 7. Akkor nem fogom tudni használni? Fogadjam el? Pont az IPTV miatt és a hozá tartózó lehetőségek miatt váltottam most a T-Home-ra.
 8. Sziasztok.   Teljesen új felhasználó vagyok az IPTV terén.   Láttam, hogy van androidra a Telekomnak egy műsorújság nevű programja, amivel tudnám vezérelni a boxot. Sajnos nem tudom párosítani. Hiába adom meg a mobilszámomat azt írja ki, hogy jelenleg nem lehetséges. Két napja. Esetleg az lehet probléma, hogy vodafonos telefonszámot adok meg? Másnak működik?   Köszi a válaszokat.