Puma83

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Puma83 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Köszi!Holnap meg probálom újra.Azal az indokal jöttek,hogy vissza fele nem lehet váltani mert kivezetésre kerül majd az iptv.
 2. Sziasztok!Ma szembesültem a dologgal,hogy nem lehet 14 napon belöl elálni a szolgáltatástól.Tehát ha valak vált iptv-ről android tv re akkor nincs vissza út. Egyébként az android tv katasztrofa,nem hogy javulna a helyzet inkább rosszabodik.Minden nap más és más hiba üzent jelenik meg.Időtúlépés,alkalmazás betöltési hiba és még sorolhatnám,de ez még a jobbik eset mert van mikor csak fekete a kép,és úgy kell kitalálni mi baja van ennek a fosnak.6.án szerelték be azóta 4 t szerelő volt,az útolsó már csak annyit mondot ez ilyen és nála is *****,én ettöl asztán boldog vagyok.MoziKlub hol müködik hol nem,pedig a csomagom tartalma lenne.Rtl Most+ aktiváló kód eltünt a telekom fiókból,jeleztem a problémát de még semmi.Iptv-nél még volt kód.Minde esetre küldtem szép üzenetet a telekomnak,csatolva pár képet.Nem értem ezért a ***** talicskáért hogy mernek pénzt kérni.
 3. Szia! Miért lehet az, hogy be állítottam egy sorozat felvételt 4.7.én reggel egy esti műsorra és a mait nem veszi fel csak a következő rész ami 14-én van. Rá nyomok a felvétel gombra a műsor közben és jelzi hogy folyamatban van a felvétel de nem vész fel semmit😒
 4. De ez még változhat?Minden esetre elég idegesítő, hogy fizetünk a felvétel opcióért és a félvett műsorba meg kell nézni a sok reklámot.