Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

wolfkarcsi90@gmail.com

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

wolfkarcsi90@gmail.com eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Nyilván van hiba, mégpedig routing, ezt oldja meg nekem az exitlag, csak az meg plusz pénz. Nincs még egy ilyen szolgáltató magyarországon, ami így szarik a problémánkra. Márpedig csak náluk van gebasz, ha ezt más szolgáltató meg tudja oldani...
  2. Ooooooooooo. Katánk szerencsére nem szeret annyit dolgozni, mint a legtöbb Telekomos, így még egy ideig itt lesz a posztod. Nagyon adom! Srácok küldjétek emberünknek az infókat, MT azonosító, név, hogy együttesen támadjunk! szilagyi.david88@gmail.com Sajnos lapít a telekom inkább, mint ***** a fűben. Fél évre előfizettem az Exitlagra, így nem kapok agyvérzést, a couponbirds oldala tényleg bevált, a fél éves előfizetéses bónuszra még 20%-ot ráhúzott, így 28dollár/félév egész baráti, hamar visszakeresem az árát a játékkal is, de mégis csak a szuper jó Telekom dolga lenne... Ugye Telekom?!?!?!?
  3. Nekem is elkezdték, valamint büntetőpontokat osztogatnak, mint valami óvodásnak... nagyon aranyos, hogy erre van emberük és idejük, érdemi választ adni viszont nincs. Jár a keksz! Viszont valaki segíthetne értelmezni: Büntetés : 50 büntetőpontot kapott, ami nem évül el. Tartalom moderálva - 2 2 hónapja és 4 4 napja Ma moderálták, de azok a számok elég menők ott. Köszi Kata O.! Igen, sajnos letiltottál a kommenteléstől, de tudod mit, van még e-mail címem, nem hallgattathattok el így minket! MEGOLDÁST AKARUNK ÉS HOGY FOGLALKOZZATOK A PROBLÉMÁINKKAL! Szép napot!
×
×
  • Új...