Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Somas

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Somas eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. Kedves Rita, a 1422 egy prémium ügyfélszolgálati kapcsolat, ahol azt mondták, hogy ez nem az ő asztaluk. Az úriember azt is elmondta, hogy az alapján amit felsoroltam neki, szerinte a QR kóddal lesz a probléma. Szeretném, ha segitenétek, és nyitnátok a megfelelő csapatnak erről egy hibajegyet, és elkezdhetnénk végre dolgozni ezen az ügyön, majd megoldást találni. Várom szives válaszotokat és köszönöm előre is segitségeteket!
 2. Szia Zsani, Köszönöm gyors válaszodat, de szeretnék technikai segítséget igényelni a problémámhoz. Légyszíves mutass nekem utat ez ügyben, és segítsetek ezt az ügyet felgöngyölíteni.
 3. Köszönöm Oszkár a gyorsz választ, de ezzel nem lettem beljebb sajnos. Hogyan tudnám elérni a Telekomot, hogy kezdjenek legalább egy ticketet nyitni erre a dologra? Egyre több ember vásárol ilyen kütyüket, lenne rá nagy igény ami nekik sem egy utolsó szempont. Cseteltem már az ügyfélszolgálattal, de mindig átirányítottak, majd vissza. Átlag embernek nincs erre ideje, de szeretné megoldani a ezt a problémát. Tudod esetleg Oszkár, hogy hogyan és miként lehetne ebből ticket, amit nyomon is követhet az ügyfél?
 4. Köszi a választ! Emiatt a videó miatt gondolom, hogy kellene itthon is működnie: Spanyolországban (és egyéb más országokban is sikeresen használják ) " A B20 támogatás ahhoz kell, hogy a készülék EU-ban (is) működjön az egyes 4G GSM hálózatokon." - igen, ezért mertem megvenni ezt az órát, mert bár kínai belpiacos, a chipset támogatja a B20-at és reménykedtem, ha a spanyol kollegának megy, akkor nekem is fog itthon. Van szerinted remény számomra?
 5. Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Telekom privát flottában lévő telefonszámomhoz igényeltem eSIM szolgáltatást. (ugyan azt a számot használja, ugyan azt a netet) Küldték is a QR kódot. Vettem egy kínai huawei Mi Watch Premium Edition-t és szerettem volna aktiválni az eSIM-et. Fórumokon előtte utána olvastam és azt írták (videóval igazolták), hogy itt az EU-ban működik e-simmel, hiszen B20 kompatibilis. Hát nekem sajnos nem adja ki az igazat, azonnal errort küld. (csatolt error) Kibontottam a QR kódot:LPA:1$rsp-0003.oberthur.net$N*********************** Megnéztem az órában, hogy az apns-conf.xml file tartalmazza-e a magyar telekomot, és igen: ...apns-conf.xml: <apn carrier="T-Mobile H" mcc="216" mnc="30" apn="internet.telekom" type="default,supl" authtype="1" megpróbáltam elérni a szervert gépről (PC), de nem tudja elérni, pingelni a szervert. $ ping rsp-0003.oberthur.net PING ro1-http-in.production.oberthur.net (213.39.85.20): 56 data bytes Request timeout for icmp_seq 0 Request timeout for icmp_seq 1 Request timeout for icmp_seq 2 Request timeout for icmp_seq 3 Megpróbáltam mobilnetemről, androidtól terminal emulatorral pingelni: ugyan csak host unreachable. Ami egybe vág a hibaüzenettel, hogy nézzek rá a grid-connectionre. (csatoltam) Nagyon szeretném, hogy működjön, hiszen ennek működnie kell! Egyelőre a flottámon keresztül ezt a default semmit mondó lerázó szöveget kaptam: "csak a Telekom által forgalmazott készülékeken tudják biztosítani az eSIM szolgáltatást. Lehetséges, hogy más készülékben is működni fog, csak még nem publikálták, de vállalni csak azt tudják, amit forgalmaznak, azaz tesztelni is tudnak." Tud valaki segíteni? Illetve, hogy hol tudnám kikerülni a Telekomos chatrobot hadat és a Level1-es kollegákat akik azt sem tudják mit kérdezek? Megértem, hogy ez egy új dolog 2021ben Magyarországon, de ha már szolgáltatást nyújtanak, akkor az legyen teljes körű...
×
×
 • Új...