F4RR3LL

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Minden, amit F4RR3LL posztolt

  1.   Én ezzel tisztában vagyok.Velem közepesen jól jár a cég. Nem 10-20 ezreket, de nem is párszáz forintokat hagyok náluk.  Mit várok? Amit lertam: 2002 óta náluk vagyok, nehogy már 6 ezer ft-tal többet fizessek egy mobilért, mint egy új ügyfél, aki (a Te érveddel szólva) ki tudja mennyit fog költeni, vagy épp nem lesz a számla behajtásával gond. Én, mióta előfizetősjük vagyok, egy kezemen meg tudom szerintem számolni, mikor mradtam el a csekkek befizetésével. Ha el is maradtam, max egy napot, mert a munka miatt nem volt időm menni postára. szóval hűséges vagyok és leírtam, én mit szeretnék. Percdíjak rendben, előfizetési díjak szintén... nekem a készülékek árával van bajom.
  2. foxylady 2002 óta telekomos vagyok. Tavaly lejárt az előfizetésem... Hat, azaz HATEZER forinttal drágábban vettem (volna) telefont, ha meghosszabbítom az előfizetésemet. Mindegy mit választottam, a nekem legkedvezőbb tarifával, telefonnal rosszabbul jöttem volna ki, mint egy új előfizető...Gyakorlatilag uzgyanazzal a telefonszámmal új előfizetőként kaptam meg olcsóbban a telefont. Szóval még hogy az újak nem kapnak meg mindent? Nem is kell mindent megkapniuk, elég, ha ilyen összeggel olcsóbban léphetnek be 0 perces ügyfélként a Telekomhoz.
  3. Teljesen igazad van! Azoknak, akik évek óta hűséges előfizetők, nincs velük kimagasló gond, azokat lehetne valamilyen nagyobb köszönetet mondani, adni.