Mifene

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Mifene posztolt

  1. Szia, Köszi azt csináltuk többször. kb 10 perc után ismét leáll ugyanaz a hibaüzenet. Végül lebutított TV-vel, azaz mindent letörölve, sikerül nézni a TV-t is. Házimozi, meg kaputelefon meg minden nélkül... Hát az külön kör lesz kideríteni, hogy mi okozza/okozta egy új generációs processzorral rendelkező készüléken, amikor minden frissítés le van tiltva és az LG által támogatott alkalmazások futottak rajta. Köszi mindenkinek a segítséget! Üdv!
  2. Üdv! Éjfél után nem sokkal, miközben néztük a TV-t, egyszer csak leállt. Azóta azt írja ki "Alkalmazás betöltési hiba, időtúllépés A telekom TV szolgáltatás jelenleg nem érhető el. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépj kapcsolatba a TV szolgáltatóval". Bakker mégis mi történhetett?? Miért tűnik el egy szolgáltatás egyik percről a másikra... Internet van, minden van, TV kifogástalan állapotban, tárhely bőven van, kifizetve-befizetve minden stb.. Valaki megnyom egy gombot és lekapcsol, vagy mi okozhatja?? Pár hónapos előfizetés, másik szolgáltatónál évek alatt nem voltak ilyen gondok...Más is tapasztalta? Milyen időközönként?? Köszi minden választ!
  3. Sziasztok! Köszi a segítséget! Sajna nem volt karbantartás és hiába telefonálgattam el a fél napot a hibabejelentéssel, nem tudják mi a hiba és semmi nem segített, fel is adtam. Töröltem minden beálltást, ki be lépkedtem, minden eszközt átnéztünk, minden működik stb. Elment egy csomó idő eredmény nélkül. Két hónap alatt 8-szor kellett újraindítani.. Nem nagyon értem miért akadozik, vagy éppen nem működik egy új 4K LG smart TV-n a szolgáltatás, ami mellesleg még hanggal is vezérelhető annyira "okos" és minden más gyönyörűen fut rajta. A szomszéd egy ezeréves TV dobozon üvölteti éjjel -nappal a Netfix-et ugyanúgy Telekom nettel, mi meg IPTV előfizetéssel nézhetjük a semmit. Mindenesetre köszönöm és további szép napot.