Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Birdie

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Birdie posztolt

 1. Ez így is történt. A probléma azonban továbbra is fennáll: - a telekom appban azt írja, hogy ma éjfélig használhatom fel az egyenlegem (ami ugye tegnap is így volt és akkor sem volt igaz, ahogy most sem igaz az, hogy éjfélig használhatom fel). Hogy érthetőbb legyek: teljesen hamis adatokat közöl a telekom applikáció - a telekom online ügyfélszolgálati oldalán továbbra sem látszik, hogy egyáltalán van nekem egy ilyen pluszban vásárolt netbővítőm. Erre nem kaptam választ, hogy ez az anomália lesz-e javítva... ha korrekt szolgáltató lennétek, egy elnézést kérés is beleférne a fogyasztó nem korrekt adatokkal történő megtévesztése miatt, sőt, megkockáztatom, hogy a Deutsche Telekom még egy "köszönjük, hogy felhívtad a figyelmünket a hibás adatokra, továbbítottuk a fejlesztő csapatunknak, akik hamarosan kijavítják a hibát" üzenetet is mellékeltek volna, pár tíz ajándék gigabájt korrekció mellett (nem kell félreérteni, nem a potya netre utazom, csupán nem értem, hogy a fő problémát miért nem akarjátok észrevenni). Persze az is lehet, hogy mindez amolyan magyartelekomosan "jóvanezígy"...
 2. 06.27-én délután 4 órakor vásároltam egy "3 GB helyett 6 GB három napra" netbővítőt, amelyre 72 órás érvényességet írt a Telekom applikáció. A vásárlás sikeresen megtörtént (bár SMS-t nem kaptam róla, nem tudom, nem kellett volna?), elvileg a 72 órás érvényessége miatt 06.30-án délután 4-ig használhatom. A netbővítés megjelent a Telekom appban, azonban a lejárati időnél az szerepelt, hogy "még két napig használható" (vagy valami hasonló, de a két nap a lényeg). 06.28-án már azt írta, hogy "még egy napig használható". Eddig nem tulajdonítottam neki komolyabb jelentőséget, gondoltam valamit valahol rosszul kerekítenek. Ma, 06.29-én azonban már azt írja a telekom app, hogy "Egyenleged ma éjfélig használhatod fel". Arra gondolván, hogy talán csak a telekom app hibázik, beléptem a telekom webes felületére, az online ügyfélszolgálatra, ahol azonban egyáltalán nem szerepel a "3 GB helyett 6 GB három napra" netbővítő, így meg se tudom nézni, hogy meddig érvényes. Plusz még egy hiba: az aktuális ÁSZF 5/a mellékletében a 2.2.2.1. pontjánál helytelenül az szerepel az egyszeri net bővítők táblázat alatt, hogy "- A net bővítők érvényessége: 24 óra" ami nyilvánvalóan nem áll összhangban a 3 napos net bővítőkkel. Célszerű lenne ezeket a hibákat és hiányosságokat orvosolni!
 3. Én utoljára 2019. májusban vettem 4 GB maraton mobilnetet, majd idén májusban feltöltöttem az egyenlegem. Azóta is azt a 4 gigást használom és a telekom app szerint stimmel a lejárati idő (a májusi feltöltés napját írja).
×
×
 • Új...