Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

nmeas

Tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

nmeas eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. nmeas

    Iptv pass through fortigate

    Nekem is ilyen problémám van. Ahol a telekom router van (F@st 5655v2) nincs probléma a boxokkal, viszont van egy 2. dlink router, (30m gigabites cat6 kábellel van összekötve a telekom routerrel) ami mögött csücsül az utolsó smartbox. Mind bridge módban, mind router módban az adás instabil, idővel megáll, vagy eleve nem ad képet. Jellemzően a smartbox újraindítása után a probléma megjavul. Megcserélve a boxokat a hiba ugyanúgy fentáll, szóval a 2. router miatt vannak a gondok. Merre keresgéljek? Multicast be van pipálva a router beállításai között, illetve minden egyébb forgalom zavartalan, még a stadia is remekül megy a smartboxon, az adás mégis mindíg megáll, vagy el sem indul.
  2. nmeas

    Android SmartBox betűméret állítás

    Ez engem is nagyon zavar. Kicsinyíteni lehet csak az ui-t, nagyítani nem. Kis szobában vagy nagy tv-n nincs gond, de egy 80centis tv-n egy nagyobb méretű szobában egyszerűen nem tudom elolvasni a műsorújságot, pedig a szemem jó. nagyon zavaró.
  3. nmeas

    második router után kötött smartbox

    Ha minden igaz megvan a megoldás, a 2. routeren a mutlicast ki volt kapcsolva. Jól eldugta a dlink Most stabil a net is, tv adás is.
  4. nmeas

    HBO térhangzás

    köszönöm!
  5. Üdvözletem! A következő a felállás: a fast 5655 telekom dobozon lóg 2 smartbox, több mobileszköz, itt nincs is semmi gond. De vezetéken el van víve egy második routerhez a net, ahol szintén van vezetéken egy smartbox. ezen a routeren "extender" módban tökéletesen működik az adás, viszont folyamatos packet loss-om van, főleg 5ghz-en, nem tudok rendesen internetezni. Ha a második routert normál módban használom, akkor az internettel minden rendben, viszont így a smartbox nem működik megfelelően, pár másodperc után megáll az adás. Más szolgáltatásokat a hiba nem érint, a net tökéletes. Érdekesség hogy ha akár 1mp-et visszatekerek bármelyik csatornán, utána megy az adás folyamatosan, de ezt minden csatorna váltáskor el kell játszanom. A kérdésem, hogy mit kellene beállítanom a két routeren, hogy megfelelően működjön a 3. smartbox? Valamilyen portot kellene nyitnom, vagy valamilyen tűzfalszabályt létrehoznom?
  6. nmeas

    HBO térhangzás

    Üdvözletem! A kérdésem az lenne, hogy ha előfizetek a hbo csatornákra, akkor tartalmaz-e a stream 5.1 hangot? HBO go-nál tudom hogy nincs, de az előző szolgáltatómnál volt a hbo csatornának 5.1 csatornája (műhold). Telekom smartbox-om van. Előre is köszönöm a segítséget!
  7. nmeas

    Xbox Game Pass és Netflix app

    Meg tudnád mondani milyen verziót tettél fel?
  8. Üdvözletem! Költői kérdést fogok feltenni, gyakorlatilag évek óta várom a változást, és szerintem még sokan velem együtt. Miért van a beltéri egységek száma 3-ra korlátozva? Több generációs házban élek, ráadásul ma már sokan alakítanak ki konyha-nappalit, mellé hálót, szóval nyilvánvaló hogy ha egy családban 5+ ember lakik, oda édes kevés a 3 eszköz. Az iptv bevezetésénél, az akkor 30mbit maximális sebességnél még technikai korlátja volt a több eszközön való tévézésnek, a mostani 2gbit/s-es optikai hálózattal már sokszorosan túl vagyunk ezen a korláton. Az új telekom beltéri egységgel már lehetőség van wifin is csatlakozni, szóval tényleg nem értem, mégis milyen technikai, vagy üzleti megfontolásból korlátozzák az eszközök számán 3-ban? A problémát megoldva jelenleg más szolgáltató műholdas adását használjuk a 4. és 5. televízión. de az ügyfélszolgálat minősége és a csatornakínálat is elmarad a telekomtól. De telekomos sat tv-t sem tudok igénybe venni iptv mellett, ráadásul a saját dobozhoz is ragaszkodnak. Telekom tv go továbbra sem érhető el okostv-re de még a chromecast funkció sem működik. Tudom hogy sokan feltették már ezeket a kérdéseket, külön-külön. A végső kérdésem az, hogy belátható időn bellül, várható-e elmozdulás a fentebbi témákban? Évek óta fizetek ez miatt más szolgáltatónak, hogy minden eszközömön legyen tv adás, úgy látszik a telekom nem lát ebbe üzleti lehetőséget, nem kell nekik a pénzem. pedig szerintem nem vagyok egyedül a problémával.
×
×
  • Új...