Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Incus

Tag
 • Tartalmak

  7
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Incus eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. Incus

  Lassan induló net

  Köszönöm a válaszokat! Már mindent megpróbáltam, de a virus ott van. Bejelentettem a szolgáltatónak. Egy esetleges router csere segithetne ezen?
 2. Incus

  Lassan induló net

  Mi lehet ez?? Olvastam, hogy kémprogikkal fertőzik a routereket, én is bekaptam. Az Internet Security nem tudja törölni, de állandóan figyelmeztet.
 3. Incus

  Lassan induló net

  Telekom által telepített router, már nagyon régi, azt hiszem Thomson tipusú . Írtam a Symantecnek, felhívtak és azt mondták, hogy ők nem tudnak mit tenni, szóljak a szolgáltatómnak, mivel a router az Ő tulajdonuk. Azt sem tudom milyen virus, mert nem írja ki, csak ilyen üzeneteket küld: Üdvözli az ESET biztonságos böngésző Nem biztonságos Wi-Fi-hálózathoz csatlakozik. Ez a hálózat nem ajánlott internetes banki szolgáltatások használatához és online fizetéshez. Az Ön számítógépe kártékony forgalmat küld /Ez az üzenet a mai napon 2019.04.20./ ICMP rejtett csatorna Távoli cím: 184.51.10.83 Megnéztem az IP címet, ezt találtam: 184.51.10.83 - IP-cím földrajzi elhelyezkedése 184.51.10.83 vagy a184-51-10-83.deploy.static.akamaitechnologies.com az Akamai Technologies, Inc. tulajdonában lévő IPv4 cím, amely Bécsben, Ausztriában található. ~$ curl http://api.db-ip.com/v2/free/184.51.10.83 { "ipAddress": "184.51.10.83", "continentCode": "EU", "continentName": "Europe", "countryCode": "AT", "countryName": "Austria", "stateProv": "Vienna", "city": "B\u00e9cs", } ~$ curl http://api.db-ip.com/v2/free/184.51.10.83/countryName Austria Found an IP/URL artifact that was identified as malicious by at least one reputation .... IP Address, Port/Protocol, Associated Process, Details ... 184.51.10.83, 80 Free Automated Malware Analysis Service ... - Hybrid Analysis https://www.hybrid-analysis.com/.../e62b2b6344f6f21e4fc1ea85df56... Nem biztonságos Wi-Fi-hálózathoz csatlakozik. Ez a hálózat nem ajánlott internetes banki szolgáltatások használatához és online fizetéshez. A program kártevőt talált Útválasztóját kártevő fertőzte meg. Indítsa újra az útválasztót, és ismételje meg az ellenőrzést. /többször is megtettem!!!/
 4. Incus

  Lassan induló net

  Sziasztok! A routert megfertőzte egy veszélyes vírus! Az ESET Internet Security vírusirtó programot használom és kb. 4 napja kapok üzeneteket, hogy a routerem megfertőzte egy rosszindulatú vírus. Írtam a Symantecnek, felhívtak és azt mondták, hogy ők nem tudnak mit tenni, szóljak a szolgáltatómnak, mivel a router az Ő tulajdonuk. Én már próbáltam kikapcsolni, újra bekapcsolni, jelszót változtatni (ami azért vicces, mert a vírus azt is látja), de eredménytelen próbálkozások, mert a vírus ott van a routerben. Mivel a bankolásaimat minden esetben, vásárlásaimat is nagyon sokszor a laptopon keresztül intézem, ahol meg kell adnom a bankszámla számot, nem merem használni. Mi a teendő ilyen esetben? Csak azt ne mondjátok, hogy kapcsoljam ki, kapcsoljam be, változtassak jelszót (amit a kártékony lopó virus is lát), mert ezeket már végigjátszottam, de eredménytelenül.
 5. Incus

  Telekom honlap

  :smileylol: Ugye nem azt akarják mondani, hogy az átmigrálás egy évig tart? Mert amennyiben igen, akkor le kell cserélni az embereket hozzáértőkre.
 6. Incus

  Telekom honlap

  Egyetértek! Miért szüntették meg az online ügyfélszolgálat oldalát? Lassan már egy éve nem lehet hozzáférni az adataimhoz, számláimhoz, szerződés és előfizezési adatokhoz. Biztosan nem véletlen, hogy elérhetetlen az oldal. Az is biztos, hogy ezzel nem az ügyfelek érdekeit képviselik. Mivel monopolhelyzetben vannak, azt tesznek, amit akarnak, nem az ügyfél diktálja a feltételeket  -akikből élnek-., hanem ők. Pedig jogilag, a szolgáltatás nem erről szól.
×
×
 • Új...