Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

van20

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

van20 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

 1. van20

  Android STB Telekom 2.0.493 hibák

  Szerintem itt mindenki nagyon elégedett a szolgáltatással, én is! Egy éve fizetem teljes áron a béta üzemmódot, imádom felfedezni a ritka frissítésekkor megjelenő új hibákat a régi nem javítottak mellé. Csak így tovább!
 2. van20

  Telekom TV első benyomások

  Ez milyen tipikus. fejlesztők: nincs kész tesztelők: tele van hibával vezetőség: mehet Ez az A/V szinkron probléma - amit háromból két hozzászóló írt - mennyire van jelen? Én megszoktam a jelenlegi bugokat és a nézett csatornák számát is megtanultam az elmúlt egy évben, nem szívesen váltanék egy még bugosabbra. Képeket tud berakni valaki az új felületről?
 3. van20

  Telekom TV első benyomások

  Egy hete lettem telekomos, androidos STB-t kaptam. Első benyomások... Legfájóbb a kedvencek kiforratlansága. A szerelő nem tudott segíteni ("ő még nem ismeri, új dologról van szó"), az ügyfélszolgálatot hívva kapcsoltak a műszaki osztályra, ott se lettem okosabb ("még gyerekcipőben jár, csak márciusban... vagy májusban? nem is tudom..."), ő is valahol a neten nézett utána, hogy mit tud és nem tud a STB. Na jó, azért csak eltelt már jó pár hónap, én csodálom, hogy nem érezték égetőnek az olyan szerintem alap fejlesztéseket, mint csatornák sorrendbe rakása, szűrése, hogy a csatornaváltás csak a kedvencek között lépkedjen stb. Meg is botlik elég gyakran, egy hét alatt háromszor veszítette el a netet (pedig kábellel megy a szintén telekomos routerbe) és négyszer akadt ki (ebből kétszer csak az áramtalanítás segített). Úgy, hogy nem is tévézek sokat. Amúgy nagyon hasznos eszköz. Tetszik, hogy a távirányító bluetooth-os és a tévét is tudja kapcsolni, de nem tetszik, hogy egyszerre csak 1 gombot érzékel - játékhoz nem túl jó - és a kiosztás sem nekem való az alulra került számokkal. Tetszik, hogy android fut rajta, így egyszerűbb irányítású játékokat is rá lehet tölteni. Tetszik, hogy van rajta USB. Pendrive-ról filmezéshez én úgy találtam, elég pl. a VLC, nem kell külön fájlkezelő, mert a VLC-n belül is lehet böngészni a pendrive tartalmát.
×
×
 • Új...