Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

van20

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit van20 posztolt

  1. van20

    Telekom TV első benyomások

    Úgy gondolod? Lássuk, mit tud a gépezet 2023-ban, legfrissebb szoftverrel: Teljesen random időnként, mikor semmihez hozzá se nyúlsz, kilép a főmenübe vagy restartolja magát. Néha úgy belassul, hogy kb. 10 mp, mire reagál egy gombnyomásra. Eleve az indulás sokszor több, mint 1 perc, addig nézheted a forgó ikont. Áramszünet után nem kéne magától elindulnia. Mi van, ha nem is vagyok otthon? Aztán majd jól beleég a tévébe a STB "nincs internet" kezdőképe. A vissza gombot sikerült észszerűtlenné tenni, néha nem tudod, hogy egyet fog visszalépni valamiben, vagy kilép a főmenübe. Az alkalmazások régen táblázat volt (persze az is bugos volt, nem mindig azt indította el, amin álltál), most egy csík, ami csak ABC sorrendben tud működni. Nincs gyakran használtak előrerendezése vagy kézi átrendezés, pedig nekem pl. a VLC és YouTube a leggyakoribb, amikért tekerhetek egy csomót jobbra. Ha szám gombbal váltok csatornát, néha meghülyül, és az eredeti sorrendet használja a beállított helyett. (Tehát pl. 1-nél az m1-re vált.) És a legújabb heppje, hogy ha egy napig nincs bekapcsolva, lemegy mélyálomba, távirányítóval nem lehet bekapcsolni. Ballaghatsz oda hozzá, hogy bekapcsológombbal indítsd. Két dologra gondolok. Egyik, hogy balek vagyok, amiért ennyi ideje fizetős béta tesztelő vagyok. Másik, hogy amilyen tempóval jönnek a javítások, még tíz év, mire használható lesz.
  2. van20

    Android STB Telekom 2.0.493 hibák

    Szerintem itt mindenki nagyon elégedett a szolgáltatással, én is! Egy éve fizetem teljes áron a béta üzemmódot, imádom felfedezni a ritka frissítésekkor megjelenő új hibákat a régi nem javítottak mellé. Csak így tovább!
  3. van20

    Telekom TV első benyomások

    Ez milyen tipikus. fejlesztők: nincs kész tesztelők: tele van hibával vezetőség: mehet Ez az A/V szinkron probléma - amit háromból két hozzászóló írt - mennyire van jelen? Én megszoktam a jelenlegi bugokat és a nézett csatornák számát is megtanultam az elmúlt egy évben, nem szívesen váltanék egy még bugosabbra. Képeket tud berakni valaki az új felületről?
  4. van20

    Telekom TV első benyomások

    Egy hete lettem telekomos, androidos STB-t kaptam. Első benyomások... Legfájóbb a kedvencek kiforratlansága. A szerelő nem tudott segíteni ("ő még nem ismeri, új dologról van szó"), az ügyfélszolgálatot hívva kapcsoltak a műszaki osztályra, ott se lettem okosabb ("még gyerekcipőben jár, csak márciusban... vagy májusban? nem is tudom..."), ő is valahol a neten nézett utána, hogy mit tud és nem tud a STB. Na jó, azért csak eltelt már jó pár hónap, én csodálom, hogy nem érezték égetőnek az olyan szerintem alap fejlesztéseket, mint csatornák sorrendbe rakása, szűrése, hogy a csatornaváltás csak a kedvencek között lépkedjen stb. Meg is botlik elég gyakran, egy hét alatt háromszor veszítette el a netet (pedig kábellel megy a szintén telekomos routerbe) és négyszer akadt ki (ebből kétszer csak az áramtalanítás segített). Úgy, hogy nem is tévézek sokat. Amúgy nagyon hasznos eszköz. Tetszik, hogy a távirányító bluetooth-os és a tévét is tudja kapcsolni, de nem tetszik, hogy egyszerre csak 1 gombot érzékel - játékhoz nem túl jó - és a kiosztás sem nekem való az alulra került számokkal. Tetszik, hogy android fut rajta, így egyszerűbb irányítású játékokat is rá lehet tölteni. Tetszik, hogy van rajta USB. Pendrive-ról filmezéshez én úgy találtam, elég pl. a VLC, nem kell külön fájlkezelő, mert a VLC-n belül is lehet böngészni a pendrive tartalmát.
×
×
  • Új...