van20

Tag
 • Tartalmak

  2
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit van20 posztolt


 1. 23 órája, Roli82 írta:

  Nem a fejlesztők döntenek ebben, hanem felsőbb szinten döntenek ilyenekről.

  Ez milyen tipikus.
  fejlesztők: nincs kész
  tesztelők: tele van hibával
  vezetőség: mehet

  Ez az A/V szinkron probléma - amit háromból két hozzászóló írt - mennyire van jelen? Én megszoktam a jelenlegi bugokat és a nézett csatornák számát is megtanultam az elmúlt egy évben, nem szívesen váltanék egy még bugosabbra. Képeket tud berakni valaki az új felületről?


 2. Egy hete lettem telekomos, androidos STB-t kaptam. Első benyomások...

  Legfájóbb a kedvencek kiforratlansága. A szerelő nem tudott segíteni ("ő még nem ismeri, új dologról van szó"), az ügyfélszolgálatot hívva kapcsoltak a műszaki osztályra, ott se lettem okosabb ("még gyerekcipőben jár, csak márciusban... vagy májusban? nem is tudom..."), ő is valahol a neten nézett utána, hogy mit tud és nem tud a STB. Na jó, azért csak eltelt már jó pár hónap, én csodálom, hogy nem érezték égetőnek az olyan szerintem alap fejlesztéseket, mint csatornák sorrendbe rakása, szűrése, hogy a csatornaváltás csak a kedvencek között lépkedjen stb.

  Meg is botlik elég gyakran, egy hét alatt háromszor veszítette el a netet (pedig kábellel megy a szintén telekomos routerbe) és négyszer akadt ki (ebből kétszer csak az áramtalanítás segített). Úgy, hogy nem is tévézek sokat.

  Amúgy nagyon hasznos eszköz.

  Tetszik, hogy a távirányító bluetooth-os és a tévét is tudja kapcsolni, de nem tetszik, hogy egyszerre csak 1 gombot érzékel - játékhoz nem túl jó - és a kiosztás sem nekem való az alulra került számokkal.

  Tetszik, hogy android fut rajta, így egyszerűbb irányítású játékokat is rá lehet tölteni.

  Tetszik, hogy van rajta USB. Pendrive-ról filmezéshez én úgy találtam, elég pl. a VLC, nem kell külön fájlkezelő, mert a VLC-n belül is lehet böngészni a pendrive tartalmát.