Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Deino

SUPERUSER
  • Tartalmak

    664
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Blogkommentek, amit Deino posztolt

  1. Hát, jópár száz az biztos.

    Csak az első oldalon 86 van, 10 oldalból áll és az első oldal elég szellős.

    Az egész dokumentumban 1420 szó van, beleértve a támogatási összegeket a járásokat stb. De ennek legtöbbjét a települések foglalják el, szóval olyan 1000 környékén.

  2. Hát ha az úgy jó, akkor csinálok ebből egy másolatot kizárólag csak Telekommal.

    De ha ez a lista meg is  valósul akkor körzetekre, vagy járásokra kellene bontani, nem ömlesztve megyénként. (bár megyére lebontva) Sőt, ha tényleg akarunk listát, akkor ahhoz szívesen nyújtok háttérszolgáltatást hasonlóképpen ehhez a listához. Vagyis egy ilyen weboldalt, ahol hasonlóképp mint ez - kifejezetten Telekomosan, azért ez a dizájn könnyen átlátható.

  3. Lista alatt ilyenre gondoltok?

    http://29-eskorzet.l2-media.eu/

    Ez nem feltétlen "csak" Telekomos de többségében az, bár  ez független lista, de mint tudjuk ez az egész 30 Mbit/sec projekt független. Mármint csak azért kérdezem, mert ez rengeteg energia, információ áramlás, kutakodás kérdése, jómagam sem egyszerűen raktam ezt össze. Kb. arról szól a történet, hogy itt-ott is nézelődök a neten a fórumokban, kb. minden településen tartom valakivel a kapcsolatot, folyamatosan vagy én vagy más de kapcsolatban van az alvállalkozóval és a Telekommal is.

    Ezután felmerül a kérdés, hogy a táblázatban szereplő rengeteg sok körzetben-megyében lévő települést ki tudná pontosabban "leírogatni". Mármint csak azért is, mert a megvalósításban az szerepel hogy "folyamatban" és nem tudom másutt hogy van de itt sokszor csak akkor tud a Telekom pontosat valamiről, mihelyst már elkezdődött a kiépítés.

    Szóval ez a lista szerintem halott ötlet, bár ne legyen igazam.

    Visszatérve az eredeti történetre:

    Mindenképp fel kellene tüntenti a 30 Mbit/sec és ezzel kapcsolatos információkat, illetve ennek a törvénynek a pontosításait is példák: 2020-ra (nálunk 2018-ra) 30 Mbit/sec minimum sebességre képes hálózat 100%-ban amiből 50% legalább 100 Mbit/sec-re képes hálózat + a garantált sebességek stb.

    Tovább fel kéne tüntetni az önerős információkat, amit többségében a térkép is jelöl, vagy a hálózatkiépítési oldal.

    Fel kellene tüntetni a GINOP-os eredményeket is. (táblázat)

    Nem árt leírni azt sem hogy milyen hálózat kiépítési követelmények vannak, meg talán az alapvető különbségeket a fejlesztési megoldások között.

  4. Az új IPTV a rendelkezésre álló sebesség alapján fogja beállítani a bitrátát, szóval nem feltétlen értem miért kellene nekünk beállítani a minőséget. Elvben HD sem lesz, mármint csatorna lesz persze, csak külön HD előfizetés... ha alkalmas az eszköz (TV) és az internet akkor lesz, ha nem nem.

    Esetleg azt tudom elképzelni hogy adott esetben valamelyik opció nem választható ki, és egyszerűen valami útón módon lehetőség van butítani. Mert gondolom én alap esetben a lehető legjobb bitrátával jön a dolog és itt ez attól függ, hogy mekkora sávszélt állítanak be ennek mondjuk optikán.

×
×
  • Új...