Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag2535

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag2535 posztolt

  1. Törölt_tag2535

    IPTV

    Szerintem normális. Valószínűleg a hosszabbításnál migráltak - a megnövekedett számlád is erre utal. Azt nem tudom, hogy minden lábadat vagy csak ezt az egyet. A számládon nem láttál furcsaságokat később? 
  2. Törölt_tag2535

    Műholdas televízió

    Nem kell hozzá felvétel opció, elég ha rádugja, viszont nem mindegy, hogy milyen eszközt. a Pendrive-okkal baj van (jópárat nem is lát), az ajánlott a merevlemez. Normális esetben rádugás után rákérdez, hogy formázhatja-e. Különben nem NTFS-t fog rátenni, hanem ha jól emléxem EXT3-at.    Csak az olyan boxokban fogja elmenteni oda a téka tartalmakat, amelyekben nincs belső merevlemez, ilyen a kicsi Caon.  Maga a mentés pedig a "lekérem" menüvel lehtséges, ezesetben letöltni és onnan nézheted.   Ha viszont rendelsz hozzá felvétel opciót, akkor le fogják cserélni belső merevlemezesre, amire meg hiába dugsz rá külső vinyót, onnan csak média tartalmakat tudsz majd lejátszani. 
  3. Törölt_tag2535

    IPTV

    Ennek nem szabadna működnie, gondolom hamarosan ki fogják kapcsolni a lehetőséget.  Hivatalosan IPTV-vel a felvétel opció megvásárlásával tudsz felvenni műsorokat. Ennek számos előnye van ahhoz lépest amit most csinálsz . Többek között egyszerre kettőt is felvehetsz, ill. nem kell úgyhagyni a boxot...  Addig is a másik lehetőség, hogy kikapcsoltatod az ügyfélszolgálaton a CRM megkereshetőséget, és akkor nem jön több üzenet.
×
×
  • Új...