Bogyee

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bogyee a fórumon

  • Rang
    Tudóspalánta
  1. Szia, Kipróbáltam úgy is, de a dolog már ott megáll, hogy nem látszik a 2.4ghz-es SSID. Néha pár percre látják az eszközök, de nem lehet csatlakozni rá. Hardveres hibának nem gondolnám, mert csak nem fogtam ki két rossz modemet egymás után.
  2. Szia! Köszönöm a segítséget. Beállítottam ahogy írtad, de sajnos egyik eszköz sem látja a 2.4ghz-es hálózatot (pc, noti, telefonok). Illetve egyszer megjelent majd el is tűnt a hálozatok közül. Logokat néztem ott elég sok a bejegyzés pl.: odhcpd[4286] Failed to send to ff02::1%wlnet_guest@br-wlnet_guest (Permission denied) odhcpd[4286] A default route is present but there is no public prefix on wlnet_guest thus we don't announce a default route! kernel [1867911.615797] dhd_prot_ioctl: status ret value is -23 És ezek ismétlődnek rengetegszer.
  3. Sziasztok, A tárgyban említett eszközt nemrég (~3 hónapja) üzemelték be az új lakásunkban. Meg is voltunk vele elégedve, de szerettem volna külön SSID-t beállítani a 2.4ghz és az 5ghz-es sávokra. Mikor ezt megtettem látszólag minden jól működött, gyakorlatban a 2.4ghz-es sáv nem látszik, mintha ki lenne kapcsolva. Néha-néha megjelent a hálózatok között, de csatlakozni már nem lehetett rá. Végül ügyfélszolgálattal való levelezés-telefonálás után ki lett cserélve az eszköz. Gondoltam csak egyedi hibás darab volt, de sajnos az utána kihozott eszköznél is ha külön névre állítom be a hálózatokat a 2.4ghz teljesen eltűnik és hiba állítom vissza ugyanarra a névre és kapcsolom vissza a band steeringet, csak az 5ghz-es sáv használható. Találkozott már más is ezzel a problémával? Ha igen, megoldható a másik sáv visszaállítása működőképes állapotra?