gancsvasas@gmail.com

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

gancsvasas@gmail.com a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Nagy kár Sok macerától megkímélt. Nem kellett végigmenni sok felesleges menün az oldalon, hogy megnézhessem van-e a kiszemelt készülékből.
 2. igen, azt én is nagyon hiányolom
 3. Sajna ez is nyögvenyelős megoldás. Minden alkalommal be kell állítani. Ha elnavigálunk a műsorújságról, nem marad meg a szűrés. Újra visszaáll minden csatornára
 4. Play Store alapján.
 5. Csatornák szűrése kedvencekre mikor lesz véglegesen lefixálható? Nagyon bosszantó, hogy miután beállítom, se a teljes műsorújságban, se sima műsorújságban nem marad a kiválasztott szűrési feltételeken, ha kilépek a műsorújság felületéről. A régebbi STB-on nem volt ezzel gond, ott már alapból csak a kiválasztott csatornák jelentek meg. Az új távirányító egy katasztrófa. Több mint két hét után se tudtam megszokni. Teljesen irreális helyeken vannak a gombok. Sötétben a legtöbbet használtakat alig lehet megtalálni. (vol +/-, ch +/-), lehetnének nagyobbak. Számbillentyűzet is kényelmetlen, hogy alulra került. Egyedüli pozitívuma, hogy bluetooth-os. Jelenleg az alkalmazásokban elég gyér a kínálat. Összességében többet vártam az android tv-től. Remélem idővel többet fog tudni.