gancsvasas@gmail.com

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit gancsvasas@gmail.com posztolt

  1. Nagy kár Sok macerától megkímélt. Nem kellett végigmenni sok felesleges menün az oldalon, hogy megnézhessem van-e a kiszemelt készülékből.
  2. igen, azt én is nagyon hiányolom
  3. Sajna ez is nyögvenyelős megoldás. Minden alkalommal be kell állítani. Ha elnavigálunk a műsorújságról, nem marad meg a szűrés. Újra visszaáll minden csatornára
  4. Csatornák szűrése kedvencekre mikor lesz véglegesen lefixálható? Nagyon bosszantó, hogy miután beállítom, se a teljes műsorújságban, se sima műsorújságban nem marad a kiválasztott szűrési feltételeken, ha kilépek a műsorújság felületéről. A régebbi STB-on nem volt ezzel gond, ott már alapból csak a kiválasztott csatornák jelentek meg. Az új távirányító egy katasztrófa. Több mint két hét után se tudtam megszokni. Teljesen irreális helyeken vannak a gombok. Sötétben a legtöbbet használtakat alig lehet megtalálni. (vol +/-, ch +/-), lehetnének nagyobbak. Számbillentyűzet is kényelmetlen, hogy alulra került. Egyedüli pozitívuma, hogy bluetooth-os. Jelenleg az alkalmazásokban elég gyér a kínálat. Összességében többet vártam az android tv-től. Remélem idővel többet fog tudni.
  5. Play Store alapján.