Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Gagacs

Tag
  • Tartalmak

    23
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Gagacs posztolt

  1. Gagacs

    Tv go hiba...

    Nálam is ugyanez van. A 1414-en már kidühöngtem magam. A fiam gyári MIUI rendszerén megy, az én xiaomi-eu-s romommal nem... Nincs root. Bakker, fizetek valamiért, hagy döntsem már el, hogy hol és milyen eszközzel használom... Nem egy banki applikáció. Ezzel az erővel a dizniplusz se kéne hogy működjön. *****i gyorsan állítsák vissza, mert 2 hónapja még normálisan működött.!
  2. Gagacs

    Nem indul el a Telekom Tv Go alkalmazás

    Nekem is ugyanezt csinálja. Valószínűleg valami módosított android van a telefonodon, mint nekem. Nem lényeg, hogy nem rootolt. Hívd a 1414-et, verd ki a balhét, követelve, hogy szüntesség meg ezt a ***** biztonsági sz@rt. Ha egy banki applikációnak jó, akkor egy tv app-nak nehogy már ne legyen jó. Egyébként a gyerek full gyári Xiaomi telefonján működik.
  3. Gagacs

    TV GO Chrome

    Na, a tegnapi ügyfélszolgálatos látogatás eredményes volt. Már minden szolgáltatásomat látom a fiókomban, és a TV GO is működik.
  4. Gagacs

    TV GO Chrome

    Ma voltam ügyfélszolgálaton pin kód változtatás miatt, meg mert eltűnt a Telekom oldalon és az applikációban az otthoni szolgáltatás. 🤣 Csak a mobilokat látni. Vagyis most estére már az internetet látom, de a tv-t még mindig nem. 🤣 Szóval van egy kis káosz. A go-ra annyit mondtak, hogy rajta vannak, nem tudni mikor lesz.
  5. Gagacs

    TV GO Chrome

    Ráadásul a telekom oldalon az áttekintés menüben nincs ott az otthoni szolgáltatás valamiért, csak a két mobil. A telekom applikáció nem működik egyáltalán... Csodálatos. Na, kiléptem az EDGE böngészőből is, most már oda sem tudok visszalépni. Ugyanaz van, mint Chrome alatt.
  6. Gagacs

    TV GO Chrome

    Ezeken mind túl vagyok.
  7. Gagacs

    TV GO Chrome

    Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy Chrome alatt nem tudok belépni a TV GO felületre, mondja, hogy regisztráljam, végigmegyek a folyamaton, aztán a képen látható szöveg fogad. Ügyfélszolgálaton már végig zongoráztam. Semmi. Böngészőt is újratelepítettem, semmi eredmény. Inkognitó módban semmi. A furcsa az, hogy EDGE alatt simán működik. Valakinek valami ötlet esetleg? Köszi előre is.
  8. Gagacs

    IPTV-VLAN-Multicast

    Szia! No, ez alapján megcsináltam én is, és frankón működik a tv kábelről. Így kábelen akár át tudom vinni a gyerek szobájába is ha egyszer kell. Net is lenne nyilván így, de akkor a saját eszköz kb elveszítené értelmét, mert másik alhálózaton lenne az ő gépe, szóval amit írtam is, hogy max odateszek egy mesh-t és wifin kap majd netet a gépe. De addig is megy kábelen.
  9. Gagacs

    IPTV-VLAN-Multicast

    No igen. Azt nem szeretném. Mármint, hogy a forgalmat a Telekom eszköz kezelje. Na mindegy. Ezt a DHCP visszakapcsolást még megpróbálom este. Aztán esetleg teszek egy próbát az ügyfelesekkel. Ha az sem megy, akkor marad a router AP mód. De az a baj, hogy a Telekom router elég gagyi. AP módban meg kb annyi, hogy a saját eszköz adja a wifit, mert a technicolor állandóan ledobalja a telefonokat, vagy épp rá sem csatlakoznak. Csak egy nyomorék WiFi miatt használják két eszközt... Na mindegy. 😏
  10. Gagacs

    IPTV-VLAN-Multicast

    Nekem ezzel a beállítással működött wifin elsőre. A DHCP ugye ki van kapcsolva a T eszközön. Most egy másik topikban találtam olyat, hogy ő visszakapcsolta, és a box onnan megy kábelen. Nekem ezzel csak annyi a bajom, hogy ha egyszer a gyerek szobájába is kellene box, akkor net + tv miatt dupla kábel kellene oda. Esetleg akkor a netet vinném WiFi mesh eszközzel. Jobb ötletem egyelőre nincs. De az ügyfélszolgálatot megpróbálom majd. Nem tudom, hogy van e különbség, hogy én állítom pppoe passtrougth módba vagy ők állítják bridge módba. Egyáltalán az optikánál van e bridge mód, vagy csak a pppoe pt.
  11. Gagacs

    IPTV-VLAN-Multicast

    Nekem kábelen egyáltalán nem ment az iptv. Ugyanez volt a jelenség, mint most WiFi - n. De az az érdekes, hogy nekem tegnap nem jött semmi frissítés. Szóval a box semmit nem változott.
  12. Gagacs

    IPTV-VLAN-Multicast

    Szia! Köszönöm a választ. Szerinted érdemes lehet e miatt az ügyfélszolgálatot hívni? Vagy leráznak azzal, hogy használjam a T eszközt? Ami szerintem a 21. században elég nevetséges.
  13. Gagacs

    IPTV-VLAN-Multicast

    Szia! Sikerült megoldani a dolgot? Nálam ugyanez a helyzet, csak egy tp-link ax1500 lenne a router, de tud multicastot, és vlan-t is. Eddig a wifi-jéről tökéletesen ment az iptv (új telekom tv), de tegnap kifújt. Fekete kép, csatornát tudok váltani, meg van műsorújság is, az archív tv tökéletesen megy. Kizárólag az élő adás nem megy. Nálam a szolgáltatói eszköz az techicolor.
  14. Gagacs

    Telekom TV

    No, eddig tök jól ment a saját routerről, wifin a telekom tv. Ma fogta magát és aszonta kakukk... Ugyanazt csinálja, mint amikor kábelen próbáltam a saját routeren. Fekete kép, nincs hang, lehet váltani a csatornákat, archív tv teljesen jól megy, ott kép és hang is van. IGM Snooping, proxy "enable", Mulicast forwarding "enable". Semmit nem állítottam. Délután hazajöttem, ez fogadott. Ötlet valakinek?
  15. Gagacs

    Telekom TV

    Jaaaa, nem nem. Full működőképes a falikábel az ONT-al is Egy helyen vannak a routerrel. Egy héttel ezelőttig az volt csak. Az én "heppem" leginkább ez a saját router. Ezen keresztül akarok portforwardolni, ha kell (akár az ország másik végéből) a router beállításaiba belenyúlni mobilról, stb. De ugye kiderült, hogy a hardware is jobb a tp-link-nek, így a plex is simábban játszik le, wifi stabilabb. Szóval ilyen apróságok. De lehet elengedem ezt a "kábellel kötni a boxot" témát, és ha úgy alakul bedobok egy mesh eszközt (IGMP képes) a gyerek szobája és a router közé, aztán megy majd ott is wifi-n. Csak nehezen megy azt mondani, hogy le van sza...va... Sokszor képes vagyok hajnalokig bújni a fórumokat ha ilyesmi problémába ütközöm. Köszönöm azért az eddigieket is.
  16. Gagacs

    Telekom TV

    A szülői felügyelet, távoli elérés, de mint írtam a wifi (valószínűleg az 5 ghz) kapcsolat a telefonokkal, plex kiszolgálása, ilyesmik. Most még írta valaki, hogy esetleg kapcsoljam vissza a dhcp-t az ONT-on, csak a routerem router módban van, nem tudom bekavarna e neki. Meg igazából az lenne ennek a lényege, hogy ha később előre kellene vinni a gyerek szobájába egy újabb box-ot, akkor jobb lenne kábelen, mert a wifi nem tudom mennyire lenne ott erős. De ha ONT-ból külön jön a tv, akkor vagy dupla kábelezés kellene a gyerek szobájába (nem megoldható), vagy az ONT adná oda is a netet, de akkor meg külön hálózaton lenne az ő gépe.
  17. Gagacs

    Telekom TV

    A több beállítási lehetőség, távoli elérés, plusz azt vettem észre, hogy a telefonok stabilabban csatlakoznak a tp-link-re. A technikolorral szinte sosem csatlakozott automatikusan az asszony telefonja ha hazaért (telefon beállításokban már mindent próbáltam). Egy idő után az én telefonom is elkezdte ezt. Hiába választottam szét az 5 és 2.4-es sávokat, akkor is ezt csinálta. Mióta cseréltem úgy néz ki ezek a jelenségek megszűntek. Valamint az LG tv-n használt Plex a szolgáltatói eszköznél nem bírta ha 4K filmet játszok le a kolléga szerverérő, 2-3 sec puffer, 2-3 sec lejátszás, ez ismétlődött. Ez szintén megoldódott a saját eszközzel.
  18. Gagacs

    Telekom TV

    De alapvetően van netem, meg minden. TV is megy ha wifi-n csatlakozik a saját router-re. Egyedül az a bajom, hogy ha kábellel csatlakoztatom a box-ot a saját routerre, akkor tv adás helyett fekete kép van. De akkor is megy minden más, archív tv, műsorújság, stb. Szóval itt vagyok megakadva. Akkor nincs netem ha a routeremen bekapcsolom az IPTV/VLAN opciót, teljesen mindegy melyik beállításra van kapcsolva, bridge, custom, Deuche Telekom, stb. Mondjuk a custom-nál nem is tudom mit kellene beállítani.
  19. Gagacs

    Telekom TV

    Szia! Technicolor fga2233, optika. Itt elvileg nem bridge mód van, hanem PPPoE passthrough. Az van bekapcsolva, DHCP letiltva.
  20. Gagacs

    Telekom TV

    Én is így gondolnám. Meg ugye a fura, hogy az Archív TV tökéletesen működik. No mindegy, hátha lesz még 1-2 ötlete valakinek. A routert downgrade-lni sajnos nem tudom, az új firmware nem engedi. Úgyhogy azt nem tudom kipróbálni, hogy a régivel menne e.
  21. Gagacs

    Telekom TV

    Szia! Igen, ott volt még egy hely, ott próbáltam, hogy bekapcsoltam az IPTV/VLAN beállítást is. Alapból a "bridge" módot adta be, azzal próbáltam, és a 4-es portot meg IPTV-nek állítottam. De ekkor egyáltalán nem volt netem kábelen, csak wifi-n.
  22. Gagacs

    Telekom TV

    Szia! Köszi először is. Lehet félreérthető voltam. A multicast-os beállítások azok aktívak (proxy, snooping, stb), ezért is működik valószínűleg wifin rendesen a tv. Csak az IPTV/VLAN opció nincs bekapcsolva. És ugye ez a furcsa, hogy wifin megy csont nélkül, de kábelen meg nem.
  23. Gagacs

    Telekom TV

    Sziasztok! Valakinek van ötlete, hogy ha a saját routerre kábellel kötöm az android box-ot akkor miért csak fekete kép van? Lehet váltani a csatornákat, meg minden, az archív tv-t lejátssza simán, van kép és hang is, csak sima tv adás nincs. Ugyanez WiFi-n tökéletes. Az IPTV/VLAN nincs egyébként bekapcsolva, csak most a kép kedvéért pipáltam be, hogy látszódjon milyen opciók vannak. Bridge módban nincs netem, van még pár opció, de fogalmam sincs mit kellene beállítani, ha kell egyáltalán. TP-Link AX1500 eszköz. Nem létfontosság a kábel opció, mert megy wifi-n, csak ha egyszer netán mégis a szükség úgy hozná. AZ ONT-ra kötve nincs hálózat sem egyébként, ott a DHCP is ki van kapcsolva a saját router miatt. Köszönöm előre is.
×
×
  • Új...