Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Jamal

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Jamal posztolt

  1. Jamal

    port forwarding

    Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Majd valamikor utánanézek ezeknek a szerverbeállításoknak és visszajelzek ha sikerül de most egy darabig beleásom magam a melóba. Köszi mégegyszer!
  2. Jamal

    port forwarding

    Minimális előrelépés történt. A routerben az upnp fül alatt látom a program által létrehozott portokat de egyiket sem érem el tesztoldalakról. se tcp, se udp. Érdekes módon viszont mikor bekapcsoltam a laptopot, megjelent itt kettő port, (ami kiderült hogy az utorrenté) és azokat látják a külső ellenőrző oldalak. De semmi mást amit létrehozok. (a képek küldönböző időpontokban készültek, ezért nincs teljes átfedés a porok között)
  3. Jamal

    port forwarding

    Őszinte leszek, fogalmam sincs hogy kell ezeket a programokat használni. Viszont kipróbáltam két gépen is és két játékkal is, egyiknél sincs eredmény. A Wreckfesthez találtam egy programot ami UPnP-vel ki tudja nyitni elvileg a portokat de az sem akar működni. Bekapcsoltam a routeren az UPnP-t, újraindítottam és "Error: UPnP is not working" üzenetet dob a program ha futtatom. (holnap elutazok, legközelebb hétfő este leszek majd itthon)
  4. Jamal

    port forwarding

    Az UDP port tesztelésénél "Open or filtered" üzenetet kapok minden esetben, akkor is ha általam nem konfigurált portot adok meg neki. TCP esetén "Connection timed out" az eredmény. A Wreckfest szerver a tesztek alatt futott a célgépen. A Windows tűzfalon is nyitva vannak a portok, sőt kipróbáltam kikapcsolt tűzfallal is. DHCP alapból be volt kapcsolva a routeren, így az osztotta, de próbáltam magam is beírni az IP-t és az se segített.
  5. Jamal

    port forwarding

    Itt a screenshot. Az WAN IP-m jelenleg 46.107.x.x és minden router újraindításkor változik, valamint IP checknél is stimmel. Porttesztelésre azt az oldalt is használtam amit küldtél és ezt is: https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ sajnos mindkettő azt mutatja hogy zárva van. Köszi hogy foglalkozol vele!
  6. Jamal

    port forwarding

    Sziasztok! Multiplayer szervert szeretnék csinálni de sehogy nem jön össze a port forwarding. Hiába nyitom meg a portokat, a port forwarding tester nem látja. Abszolút nem vagyok szakértő a témában de amennyire látom nem vagyok NAT mögött. Hosszú órákat görcsöltem már vele de semmi eredmény. Technicolor fga2233mag lett telepítve a szolgáltatással. Köszi a segítséget előre is!
×
×
  • Új...