Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

tkarika

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit tkarika posztolt

  1. Szia! Hát akkor ezt a Telekomnak nagyon gyorsan meg kéne oldania... Szomorú, hogy ilyen miatt nem használhatunk egy FIZETETT szolgáltatást. Mellesleg mi köze a Netflixnek ahhoz, hogy Telekom, vagy nem Telekom a szolgáltató. Adott egy eszköz, Android TV operációs rendszerrel és Play Áruházzal.
  2. tkarika

    Port forwarding probléma

    Köszönöm, ki fogom próbálni, ha @rmcz javaslata nem válik be. Köszönöm, a whitelistes dolgot kipróbálom.
  3. tkarika

    Port forwarding probléma

    Illetve, lenne még egy negyedik megoldás, pppoe passthrough-val hagyni a francba ezt a csodát, és használni egy rendes routert, de amikor ezt kipróbáltam, akkor nem volt adás a mediaboxon...
  4. tkarika

    Port forwarding probléma

    Köszönöm! Igen, jelenleg én is a második "megoldást" használom. Az első elég macerás, egy nextcloud szerverről van szó, és a laptopon, mobilon nem tudom (olyan könnyen) cserélgetni a domaint/ip-t aszerint, hogy otthon vagyok-e, vagy sem. Lenne még egy harmadik lehetőség, saját DNS kiszolgálót (pi-hole) telepíteni, viszont ez még azért nem működik, mert az ipv6-os DNS szervert nem lehet módosítani ebben a szutyokban, így az mindig kifelé mutat. Köszönöma segítséget. De, ez egy hiba.
  5. tkarika

    Port forwarding probléma

    Az új Technicolor FGA2233 routernél előjött egy érdekes probléma. A http (80) és https (443) portokat szeretném forwardolni egy belső gépre, ezt sikerült is beállítani. Kívülről működik is, de az otthoni hálózatról mindig átdob a böngésző a telekom.ip/parental_block oldalra (ami 404-es hibát ad). Előző routernél (Huawei) nem volt ilyen gond, a mostani beállításainál nem találtam semmi szülői felügyelet opciót, és tegnap a telefonos ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy november 1 után nem tudnak ilyen problémákban segíteni (köszi...). Van valakinek valamilyen ötlete, hogy milyen irányban induljak el? Köszönöm előre is!
×
×
  • Új...