kntrdzs

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

kntrdzs a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Szia, akkor mi lehet. A hardver nem hiszem, es a netem is ha letesztelem akkor 240mbps ot mutat a ps5 on. Mindenott azt irtak, hogy az Open nat segithet, ezert gondoltam erre. Probaltam 5gh wifivel, lan kabellel a routerren keresztul es ugyanugy beszaggat. Direktbe a router helyett ha a telekom “dobozba” tolom nem segitehet? Vagy egy routercsere esetleg? Szolgaltatot nem valtanek szivesen. koszi a valaszt.
 2. Sziasztok, sagemcom f@st 5655v2 Router eseteben sem lehet ps5 eseteben a NAT typeot 1 esre allitani. DMZ hez hozzaadva az IP, az osszes ps port beallitva external internal es semmi. Ugyfelszolgalat nem ert port forwardinghoz. A Warzone igy neha ugy laggol, Packet burst figyelmeztetes megjelenik, es jatszhatatlan.
 3. Sziasztok, Bocsi elore is h ide offolok, de kapcsolodik a temahoz. A sagemcom f@st 5655v2 Router eseteben sem lehet ps5 on a NAT typeot openre allitani. DMZ hez hozzaadva a ps5 IP, az osszes ps port beallitva external internal es semmi. Ugyfelszolgalat nem ert port forwardinghoz. A Warzone igy neha ugy laggol, Packet burst figyelmeztetes megjelenik, es jatszhatatlan.