Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

EowynTheHunter

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit EowynTheHunter posztolt

  1. EowynTheHunter

    Megszakad az internet

    Köszönöm a választ. Nekem akkor ez tökéletes lesz. Ami most van szolgáltató egyszerűen felháborító, de mindegy is már, legalább megszabadulunk tőlük. Két nappal ezelőtt megrendeltem az üzleti 1000/1000 Mb/s internetet. Azt kérdezném, hogy alapból jár hozzá beltéri egység, vagy külön kell érte fizetni egyszer vagy havonta, ha igen mennyit? Nem akarok pluszban ilyen okos wifi szolgáltatást sem. Csak vezetékes internet lesz. Azért kérdezem, mert emailben ez volt írva: (A választott díjcsomag miatt nagyobb teljesítményű beltéri egységre is szükség lehet. ) Köszönöm előre is a választ.
  2. EowynTheHunter

    Megszakad az internet

    Azt kérdezném, hogy a nálatok lévő üzleti optikai 1000/1000 Mb/s internet stabil és jól működik? Nincsenek, vagyis nem tapasztalhatók azok a hibák, mint említettem az előző hozzászólásban? Köszönöm a válaszod. Az nem is érdekelne, ha kevesebb lenne a Mb-t, csak az a fontos, hogy stabil legyen, és ne menjen el naponta 10x a net.
  3. EowynTheHunter

    Megszakad az internet

    Nekem teljesen ugyanez a problémám csak a *****fone-al, az őskori rezes banda netük van. Már egy éve próbálom elérni őket ez ügyben, de lehetetlen telefonon, 20-30 perc után sem veszik fel a telefont múlt hónapban 12 ezres lett a számlám miattuk mert várattak. Személyesen meg mindig 10-20 an állnak a sorban. Semmire nem való szolgáltatást adnak, nekem és a feleségemnek munkára kell mivel itthon dolgozunk már 5-6 éve és stabil jó internet kell. De valószínűleg üzleti Telekomos internetre váltunk, azt mondták, hogy az üvegszálas stabilabb jobb. Remélem ez igaz is. Mindennap csak idegeskedés megy. Egy oldal betöltése van, hogy 1 perc, van olyan, hogy elkezdi tölteni az oldalt de nem teljesen mire bejönne akkor megszakad. 500Mb/s-es *****fone net van bekötve, de sokszor alig mérek rajta 200-300- at. Lényeg, hogy megmarad a *****fone internet, mert 2022 májusban járna le. De mégis beköttetjük a Telekomot januárban, mert ez így tényleg használhatatlan a *****fone. Nekik kellene nekünk fizetnie a *****fone-nak kötbért, mert amit nyújtanak semmit nem ér.
×
×
  • Új...