Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Stewe357

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Stewe357 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. Stewe357

  Iptv switch

  Szia. Igen az androidos eszközre gondoltam amit mostanában árul a telekom. Én abban a hitben voltam hogy egy és ugyanaz a 2. Beszélgettem pár emberrel és ők mondták hogy ez a neve és kérdéses a switch. Valamint amit YouTubeon láttam videót ott is erről beszéltek. De köszönöm a tisztázást.
 2. Stewe357

  Iptv switch

  A fő switchről ezt az információt találtam. Ez megfelelő lehet?
 3. Stewe357

  Iptv switch

  Ha ez nem lehetséges akkor milyen más megoldások létezhetnek? Az egyik fő switch egy gigabites vezérelhető eszköz a másik egy 10/100as POE képes térfigyelő kamerák miatt.
 4. Stewe357

  Iptv switch

  Köszönöm a gyors választ. Viszont sajnos erről az IGMP valamiről még nem hallottam. Ez mit takar?
 5. Stewe357

  Iptv switch

  Üdvözletem. Leendő telekom ügyfél lennék. Szeretnék pár kérdést feltenni a tv szolgáltatásról. Mivel lakhelyemen kiépítették az optikai hálózatot ezért tervezem a szolgáltató váltást több szempont miatt is. A jelenlegi szolgáltató internet szolgáltatása nem kielégítő. Ez miatt tv szolgáltatást is váltanék. Néztem már több tájékoztató videót is de egy kérdésre nem kaptam kielégítő választ. A lakásban minden szobában van utp kábelen internet viszont van olyan helység ahol 2 switchen keresztül történik a továbbítás a másik szobába 1 switchen keresztül. Az IPTV tud üzemelni switchen keresztül vagy közvetlen kapcsolat szükséges? Ha nem tud switchen keresztül üzemelni milyen más megoldás létezik a tv szolgáltatás továbbítására?
×
×
 • Új...