Stewe357

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Stewe357 posztolt

  1. Üdvözletem. Leendő telekom ügyfél lennék. Szeretnék pár kérdést feltenni a tv szolgáltatásról. Mivel lakhelyemen kiépítették az optikai hálózatot ezért tervezem a szolgáltató váltást több szempont miatt is. A jelenlegi szolgáltató internet szolgáltatása nem kielégítő. Ez miatt tv szolgáltatást is váltanék. Néztem már több tájékoztató videót is de egy kérdésre nem kaptam kielégítő választ. A lakásban minden szobában van utp kábelen internet viszont van olyan helység ahol 2 switchen keresztül történik a továbbítás a másik szobába 1 switchen keresztül. Az IPTV tud üzemelni switchen keresztül vagy közvetlen kapcsolat szükséges? Ha nem tud switchen keresztül üzemelni milyen más megoldás létezik a tv szolgáltatás továbbítására?
  2. Szia. Igen az androidos eszközre gondoltam amit mostanában árul a telekom. Én abban a hitben voltam hogy egy és ugyanaz a 2. Beszélgettem pár emberrel és ők mondták hogy ez a neve és kérdéses a switch. Valamint amit YouTubeon láttam videót ott is erről beszéltek. De köszönöm a tisztázást.
  3. A fő switchről ezt az információt találtam. Ez megfelelő lehet?
  4. Ha ez nem lehetséges akkor milyen más megoldások létezhetnek? Az egyik fő switch egy gigabites vezérelhető eszköz a másik egy 10/100as POE képes térfigyelő kamerák miatt.
  5. Köszönöm a gyors választ. Viszont sajnos erről az IGMP valamiről még nem hallottam. Ez mit takar?