petervari77@gmail.com

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

petervari77@gmail.com a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Szia, röviden tömören nincs. Nem tudom, hogy van-e az Iphone-nak infraportja, de ha van, akkor a csatorna váltáshoz meg pár alap funkcióhoz bármelyik app jó hozzá a Play áruházból.
 2. Pontosan ezért nem kellett volna még bevezetni mert még használhatatlan, teszteljék olyanokkal akik erre jelentkeznek, a XXI. századba írogassa fel magának a csatornasorrendet aki akarja, nekem ez így akkor is 0. Ez olyan mintha egy kocsiba nem lenne kormány, de használd egészséggel és várd meg amig azt is megkapod, ha egyáltalán megkapod, addig meg csak előre hátra tudsz vele közlekedni, ez egy alap funkció lenne, hogy rendezni tudod magadnak a csatornákat. Ja, és a kedvencek része se működik úgy ahogy leírják. A következő "fejlesztés" mi lesz? Hogy nincs hozzá távirányító és oda kell menni a tv-hez csatornát váltani? Ez így még viccnek is durva.
 3. Sziasztok! Aki még nem váltott, ne tegye!!!, egy vicc az egész, kíváncsi lennék a vezetőre, aki rábólintót a bevezetésére, biztos hozzáértő jó szakember, de csak ahhoz, hogy kell ügyfeleket elveszíteni. Fejlesztésnek az nevezhető, ami jobb az elődjénél, ez nagyon nagy visszalépés. Sajnos én már ráfáztam, 2 évig szenvedhetek ezzel a %%%%, de ha majd lejár a hűségidő, itt hagyok csapot papot. Nem lehet csatorna sorrendet változtatni!!!!, és a csatorna kiosztás összevissza van, legalább az egyforma tartalmú csatornák egy helyen lennének, talán az még elfogadható lenne, de jelen formájában használhatatlan. (Az nem életszerű, hogy fel kell írni egy papírra, hogy melyik csatornát, hol találom, ez nagyon nagy visszalépés és bosszantó, enélkül a funkció nélkül nem szabadott volna rendszeresíteni az új boxot, a konkurencia ezt megoldotta.) - Felvett műsorok visszanézése, és tárhely. (Ez is visszalépés, a felvett tartalomban, nem lehet tekerni és kevesebb a tárhely. Gondolom a reklámok után a bevételt a csatorna kapja, nem a szolgáltató, amely szolgáltatásért én fizetek, ezért nem értem, hogy miért nem lehet tekerni?) - Bizonyos csatornákon késik a kép a hanghoz képest. (pl. M2) - Az androidos Műsorújság app-al, nem lehet összekapcsolni az új boxot, így a felvételeket se lehet a korábban megszokottak szerint beállítani, és az app távirányító funkcióját se lehet ezáltal használni. Jelen formájában, több a hátránya az új rendszernek, mint az előnye. Had idézzek a fórum társamtól " Ez jelenleg a szolgáltatás legalja! "