Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

petervari77@gmail.com

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit petervari77@gmail.com posztolt

  1. petervari77@gmail.com

    Android STB Telekom 2.0.493 hibák

    Ezzel az a baj, hogy sokan úgy vagyunk már ezzel, hogy nem lesz legközelebb, mert ha lejár a hűségidő, akkor váltunk, mert a konkurenciánál már rég megoldották ezeket a hibákat, sőt nem is volt ilyen, mert ott nem adtak olyan eszközt olyan szoftverrel, ami gagyi nem működik és tulajdonképpen visszalépés a korábbihoz képest. Hibák amiket én tapasztalok. - kénytelen vagyok áramtalanítani, ha elmegyek otthonról, mert állandó jelleggel, magától bekapcsol a box, ami bekapcsolja a TV-t és a hifit a HDMI kábelen keresztül. (energiaválság idején ez nagyon jó és hasznos), persze kapcsoló sincs a boxon, tehet marad a kihúzgálás. - 2 naponta hálózati hiba, állítsam be azt, amit már legelső nap beállítottam? - A visszanézési, tekerhetőségi jogok hiánya !!! (ez a legnagyobb visszalépés!!!!) - Sorozatfelvétel beállítása, lejátszása nehézkes, zavaros. - gyorselérés: a következő műsort, (lefele gomb) csak látom, hogy mi lesz, de nem lehet róla informálódni, csak ha a műsorújságba lépek. - sokszor pattog a hang és csúszik - ha azonos hálózaton, lekapcsolom pl. a pc-t, akkor lefagy a kép a TV-n. - a 4k minicsomag egy vicc, a kanapé tv-t kellett volna berakni tekerhető funkcióval. Most ennyi időm volt, de írhatnám még a finomságokat, elkésve és amatőr módon lett a váltás levezényelve, közben sok hűséges ügyfelet veszítve. Amikor váltottam és rájöttem, hogy nekem a régi settopbox funkciói fontosabbak, már nem engedték, hogy visszacseréljem a régire, ergo lenyomták a torkomon azt amit nem akartam, egy dilettáns vezető rossz döntse miatt, nem tudtam a megszokott színvonalon élvezni azt, amiért nem kevés pénzt fizetek. Kísérletezzenek azokon akik erre jelentkeznek.
  2. petervari77@gmail.com

    Műsorújság

    Szia, röviden tömören nincs. Nem tudom, hogy van-e az Iphone-nak infraportja, de ha van, akkor a csatorna váltáshoz meg pár alap funkcióhoz bármelyik app jó hozzá a Play áruházból.
  3. petervari77@gmail.com

    Android tv

    Pontosan ezért nem kellett volna még bevezetni mert még használhatatlan, teszteljék olyanokkal akik erre jelentkeznek, a XXI. századba írogassa fel magának a csatornasorrendet aki akarja, nekem ez így akkor is 0. Ez olyan mintha egy kocsiba nem lenne kormány, de használd egészséggel és várd meg amig azt is megkapod, ha egyáltalán megkapod, addig meg csak előre hátra tudsz vele közlekedni, ez egy alap funkció lenne, hogy rendezni tudod magadnak a csatornákat. Ja, és a kedvencek része se működik úgy ahogy leírják. A következő "fejlesztés" mi lesz? Hogy nincs hozzá távirányító és oda kell menni a tv-hez csatornát váltani? Ez így még viccnek is durva.
  4. petervari77@gmail.com

    Android tv

    Sziasztok! Aki még nem váltott, ne tegye!!!, egy vicc az egész, kíváncsi lennék a vezetőre, aki rábólintót a bevezetésére, biztos hozzáértő jó szakember, de csak ahhoz, hogy kell ügyfeleket elveszíteni. Fejlesztésnek az nevezhető, ami jobb az elődjénél, ez nagyon nagy visszalépés. Sajnos én már ráfáztam, 2 évig szenvedhetek ezzel a %%%%, de ha majd lejár a hűségidő, itt hagyok csapot papot. Nem lehet csatorna sorrendet változtatni!!!!, és a csatorna kiosztás összevissza van, legalább az egyforma tartalmú csatornák egy helyen lennének, talán az még elfogadható lenne, de jelen formájában használhatatlan. (Az nem életszerű, hogy fel kell írni egy papírra, hogy melyik csatornát, hol találom, ez nagyon nagy visszalépés és bosszantó, enélkül a funkció nélkül nem szabadott volna rendszeresíteni az új boxot, a konkurencia ezt megoldotta.) - Felvett műsorok visszanézése, és tárhely. (Ez is visszalépés, a felvett tartalomban, nem lehet tekerni és kevesebb a tárhely. Gondolom a reklámok után a bevételt a csatorna kapja, nem a szolgáltató, amely szolgáltatásért én fizetek, ezért nem értem, hogy miért nem lehet tekerni?) - Bizonyos csatornákon késik a kép a hanghoz képest. (pl. M2) - Az androidos Műsorújság app-al, nem lehet összekapcsolni az új boxot, így a felvételeket se lehet a korábban megszokottak szerint beállítani, és az app távirányító funkcióját se lehet ezáltal használni. Jelen formájában, több a hátránya az új rendszernek, mint az előnye. Had idézzek a fórum társamtól " Ez jelenleg a szolgáltatás legalja! "
×
×
  • Új...