Metox

Tag
 • Tartalmak

  7
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Metox a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. iptv

  Sziasztok! A kérdés viszonylag régi, de ha valakinek még hasonló gondja lenne Edgerouter és IP TV kapcsán az IGMP proxy beállítás nekem nem volt elég, a tűzfalon is engedélyeznem kellett hogy átmenjen. Rengeteg keresés és szívás után végül ezt a leírást link követtem így már minden tökéletesen működik.
 2. Köszönöm a választ! Igazán sajnálatos, hogy ez a kevés kis tűzfal beállítási lehetőség is elveszett. Jelentősen hasznosabb funkció volt, mint az azóta megjelent, teljesen értelmetlen "wifi ütemezés".
 3. Ennél valamivel építőbb jellegű válasznak jobban örülnék. Korábbi szoftvere verzióban így nézett ki a menü de már nem érhető el a tűzfal fül és máshol sincs a tűzfal beállítására szolgáló opció.
 4. Számíthatok még így három nap után bármi válaszra, vagy örök rejtély marad, mért és hova tűnt a tűzfal beállítás a menüből?
 5. Köszönöm a gyors választ, bár a limitáció okára továbbra is kíváncsi lennék. Remélem idővel azért lesz megoldás erre az igényre. Sok estben elég fájdalmas a Bridge mód hiánya.
 6. Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy mi az oka, hogy IPTV előfízetés esetén a Sagemcom 3890V3 routert nem lehet bridge módba kapcsolni? Várható-e ezzel kapcsolatban változás a jövőben (esetleg szoftverfrissítés vagy eszközcsere keretében)?
 7. Sziasztok! A Sagemcom 3890V3 menüjében korábban a Hozzáférés-szabályozás alatt elérhető volt tűzfal beállítás. Van még bármilyen lehetőségem a tűzfal szintjét módosítani vagy kikapcsolni?