Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Metox

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Metox posztolt

  1. Metox

    IPTV Routeren való átengedése

    Sziasztok! A kérdés viszonylag régi, de ha valakinek még hasonló gondja lenne Edgerouter és IP TV kapcsán az IGMP proxy beállítás nekem nem volt elég, a tűzfalon is engedélyeznem kellett hogy átmenjen. Rengeteg keresés és szívás után végül ezt a leírást link követtem így már minden tökéletesen működik.
  2. Metox

    Sagemcom 3890V3 tűzfal

    Köszönöm a választ! Igazán sajnálatos, hogy ez a kevés kis tűzfal beállítási lehetőség is elveszett. Jelentősen hasznosabb funkció volt, mint az azóta megjelent, teljesen értelmetlen "wifi ütemezés".
  3. Metox

    Sagemcom 3890V3 tűzfal

    Ennél valamivel építőbb jellegű válasznak jobban örülnék. Korábbi szoftvere verzióban így nézett ki a menü de már nem érhető el a tűzfal fül és máshol sincs a tűzfal beállítására szolgáló opció.
  4. Metox

    Sagemcom 3890V3 tűzfal

    Számíthatok még így három nap után bármi válaszra, vagy örök rejtély marad, mért és hova tűnt a tűzfal beállítás a menüből?
  5. Metox

    Sagemcom 3890V3 IPTV és Bridge mód

    Köszönöm a gyors választ, bár a limitáció okára továbbra is kíváncsi lennék. Remélem idővel azért lesz megoldás erre az igényre. Sok estben elég fájdalmas a Bridge mód hiánya.
  6. Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy mi az oka, hogy IPTV előfízetés esetén a Sagemcom 3890V3 routert nem lehet bridge módba kapcsolni? Várható-e ezzel kapcsolatban változás a jövőben (esetleg szoftverfrissítés vagy eszközcsere keretében)?
  7. Metox

    Sagemcom 3890V3 tűzfal

    Sziasztok! A Sagemcom 3890V3 menüjében korábban a Hozzáférés-szabályozás alatt elérhető volt tűzfal beállítás. Van még bármilyen lehetőségem a tűzfal szintjét módosítani vagy kikapcsolni?
×
×
  • Új...