Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

gcscott

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

gcscott eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. gcscott

    Digitális Kábel TV

    Bocsánat, lehet, hogy nem vagyok egyértelmű. 1 tv-nk van, 1 boxunk van, 1 kártyánk van. Semmi új előfizetésről vagy + kártyáról, vevőegységről szó nincs. Azt aláírom, hogy nyilván kérnének a kártyáért is valamekkora összeget, de NEM adják meg a választás lehetőségét sem, hogy vagy kártya vagy stb.
  2. gcscott

    Digitális Kábel TV

    1 db stb. van a lakásban, az előfizetési díja 1550,-Ft/hó. Ugyan azt írja, hogy "HD vevőegység", de könyörgöm, NEM használjuk, ha HD, ha nem - csak a kártyát. Én a választás szabadságát hiányolom az egész rendszerből, hogy nem dönthetem el, hogy kell-e a set top box, vagy megoldom saját magam, a "bótban" vásárolt CA-modul segítségével (ami egyszeri költség) a tv-nézést. 
  3. gcscott

    Digitális Kábel TV

    Ebben igazad van, de az se két forint, amit évente kifizet az ember a box-ért, ami nagyjából a kártya "tartódoboza", mivel  -lentebb írtam - a mai tv-k a kártyaolvasó modul segítségével fogadják a kártyát és "látják" az adást. 
  4. gcscott

    Digitális Kábel TV

    Köszönöm a hozzá(m)szólásodat. Fején találtad a szöget minden szempontból, és kicsit megnyugató, hogy nem csak én vagyok felháborodva a kiszolgáltatott helyzet miatt. Azonban ahol lakom, sajnos nem lehet szolgáltatót választani, mert csak a ******* van kiépítve, így maradok "örökbérlő". Éljen a szabad piac!
  5. gcscott

    Digitális Kábel TV

    Jó reggelt! Köszönöm a hasznos linket, megolvastam mind a kettőt! Valóban digitális kábelről van szó, és anno próbáltunk IPTV-re váltani, hát, kb. 2 hét alatt 4 x volt kint valami "tudományos munkatárs" a T szerelőbrigádjából, aki megállapította, hogy az - akkor - vadi új tévénkkel van a gond, és azért szemcsés és sz.r az adás, akadozik a kép, etc. No, ebből nem kértünk, úgyhogy maradt a sima d.kábel. Az eredeti problémára visszatérve, miért NEM lehet ezt a dobozt megvásárolni (stb.)????? Ha belegondolok, hogy nálunk boldogabb országokban a dolgozó bemegy a tv-szolgáltatóhoz, minden csatornának van egy aktuális előfizetői díja, "ráíratja" a kártyára, hogy mit szeretne nézni, beárazzák neki, ezután fizeti a számlát, hazacammog, bedugja a kártyát a modulba, és vígan nézni azt az x-mennyiségű adást, amire előfizetett. Van még mit tanulnunk... No, süt a nap, szombat van, nem füstölgök tovább :-)
  6. gcscott

    Digitális Kábel TV

    Üdvözlet Mindenkinek! Tulajdonképpen nem is kérdés lenne, csak egy kis füstölgés amiatt, hogy kb. lassan 20 éve vagyunk előfizetői a szolgáltatónak, és emlékszem, még a boldogabb időkben "kedvezményesen" meg lehetett vásárolni a STB-ot. Mivel a most gyártott televíziók többsége már tudja fogadni a  kártyaolvasó modult, így totálisan feleslegessé válik a "fekete doboz". (Mondjuk nálunk jó szolgálatot tesz, amióta az asztal lába alatt van, azóta nem billeg :-)) Visszaadni nem lehet, megvásárolni nem lehet, tehát minden hónapban beszedik a pénzt érte, ha tetszik, ha nem - örökös rabszolgaság. Valakinek valami tippje???? Üdv!
×
×
  • Új...