Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

JJanos55

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit JJanos55 posztolt

  1. JJanos55

    Dominó Most megszüntetése

    köszönöm, végülis az a megoldás, hogy a barátom, akinek van dominos telefonja felvette a számom és bekapcsolta; tehát úgy tűnik, hogy domino kártyás telefonon más az alkalmazás menü, mint a nem dominóson és emiatt nem lehet felvenni másik telefonszámot
  2. JJanos55

    Dominó Most megszüntetése

    szia, nekem van Telekom alkalmazásom Android 5.1.1 -en (feleségem telefonszámára), de nem tudom hogy lehet hozzáadni az én számomat (az én telefonom Android 2.3.6 - ezen nem lehet telepíteni) tudsz segíteni?
  3. JJanos55

    SMS ismétlődés

    Szerintem az OTP csak egyszer küldi el és nem vár nyugtázást, viszont azt el tudom képzelni, hogy az SMS rendszer vár visszaigazolást és az valamilyen Android / telefon hiba miatt nem megy el (mondják hogy időnként újra kell indítani az Androidos készülékeket), mondjuk lehetne egy korlát, hogy max 3-szor küldi el a rendszer, mert 30 az egy kicsit sok, különösen először volt ilyesztő: hirtelen azt gondoltam sokszor vonják le a pénzt.
  4. JJanos55

    SMS ismétlődés

    Időnként 20-30 példányban kapom meg ugyanazt az SMS-t OTP kártyás vásárlásról. Mi lehet az oka, nem lehetne kiküszöbölni ezt a jelenséget?
×
×
  • Új...