Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

TTibor

Tag
  • Tartalmak

    10
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

TTibor eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. TTibor

    email küldés hiba

    közben ilyen is előjött: 550, "5.7.26", "This message does not have authentication information or fails to pass authentication checks (SPF or DKIM). To best protect our users from spam, the message has been blocked. Please visit Prevent mail to Gmail users from being blocked or sent to spam for more information."
  2. TTibor

    email küldés hiba

    Ma reggel az alábbi hibaüzeneteket tapasztaltuk: 550 5.1.8 Message rejected: Access denied due to spamming (vade) - code_501 554 5.0.0 : Data command rejected: Tullepte a napi levelkuldesi kvota Mi történt? Más is tapasztalt ilyet?
  3. TTibor

    Levelezőrendszer hiba

    Szintén Avast&Outlook kombinációban futottunk bele, csak az SSL ellenörzés kikapcsolása funkció segített. Elvileg hozzá lehetne adni manuálisan a tanusítványt kivételként, de az az út nem működött.
  4. TTibor

    ftp kapcsolat

    Köszönöm a választ, a megadott oldalt ismerem, de az ott lévő címekre nem jön be semmi, szerintem rég nem aktuális információk.
  5. TTibor

    ftp kapcsolat

    Még annyi, hogy a szerződésünkön ez szerepel: FTP login : webmaster@ittadomainnevünkszerepel.hu Csak épp azt nem látom, hol érem el ezt a logint.
  6. TTibor

    ftp kapcsolat

    Üdv! A telekomnál van webtárhelye a cégünknek, de nem tudom elérni. Jelenleg egy másik szolgáltatónál van a honlapunk, át szeretném tenni erre a tárhelyre, csak épp nem tudom, hova is kellene átmásolnom, mert semmiféle ftp belépési lehetőséget nem látok. Tud valaki segíteni, hol próbálkozzak? Ezeket tudtam kiderteni: domain jelenlegi státusza: delegálva Típus: Linux A webtárhely aktiválva van. IP cím: CENSORED Webtárhely címe: CENSORED Felhasználható webtárterület: 512000 KB Felhasznált webtárterület: 0 KB Szabad webtárterület: 512000 KB
  7. TTibor

    TECHNIKAI KARBANTARTÁS

    Tudja valaki, mi van a mostani "TECHNIKAI KARBANTARTÁS" hátterében? Szerda 3/4 12-kor nem szoktak... Email, telefonos ügyfélszolgálat, weboldal is halott.
  8. TTibor

    E-mail cím létrehozás

    Szia! Mi ezt az oldalt használjuk a webes adminisztrációhoz a cégnél: https://honlap.t-home.hu/asphc/belepes/
  9. TTibor

    Mesh hálózat kialakítása

    Köszönjük a tanácsokat, nagyon hasznos volt!
  10. TTibor

    Mesh hálózat kialakítása

    Sziasztok! Optikai internetünk van egy Sagemcom F@st 5655v2 ONT-vel. Mesh hálózatot szeretnénk rakni mögé egy fájlszerverrel és wifi nyomtatóval. Milyen eszköz ajánlott, amivel nem veszik össze, kinek van vele tapasztalata? Valamint jelenleg ESET fut a szerverünkön, a hw tűzfal ára elég húzós, létezik megfizethető alternatíva. VPN jó lenne, jelenleg Hamachit használunk, de kellene Apple támogatás is, erre valami bevált program létezik?
×
×
  • Új...