Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

TTibor

Tag
 • Tartalmak

  7
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

TTibor eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. TTibor

  ftp kapcsolat

  Köszönöm a választ, a megadott oldalt ismerem, de az ott lévő címekre nem jön be semmi, szerintem rég nem aktuális információk.
 2. TTibor

  ftp kapcsolat

  Még annyi, hogy a szerződésünkön ez szerepel: FTP login : webmaster@ittadomainnevünkszerepel.hu Csak épp azt nem látom, hol érem el ezt a logint.
 3. TTibor

  ftp kapcsolat

  Üdv! A telekomnál van webtárhelye a cégünknek, de nem tudom elérni. Jelenleg egy másik szolgáltatónál van a honlapunk, át szeretném tenni erre a tárhelyre, csak épp nem tudom, hova is kellene átmásolnom, mert semmiféle ftp belépési lehetőséget nem látok. Tud valaki segíteni, hol próbálkozzak? Ezeket tudtam kiderteni: domain jelenlegi státusza: delegálva Típus: Linux A webtárhely aktiválva van. IP cím: CENSORED Webtárhely címe: CENSORED Felhasználható webtárterület: 512000 KB Felhasznált webtárterület: 0 KB Szabad webtárterület: 512000 KB
 4. TTibor

  TECHNIKAI KARBANTARTÁS

  Tudja valaki, mi van a mostani "TECHNIKAI KARBANTARTÁS" hátterében? Szerda 3/4 12-kor nem szoktak... Email, telefonos ügyfélszolgálat, weboldal is halott.
 5. TTibor

  E-mail cím létrehozás

  Szia! Mi ezt az oldalt használjuk a webes adminisztrációhoz a cégnél: https://honlap.t-home.hu/asphc/belepes/
 6. TTibor

  Mesh hálózat kialakítása

  Köszönjük a tanácsokat, nagyon hasznos volt!
 7. TTibor

  Mesh hálózat kialakítása

  Sziasztok! Optikai internetünk van egy Sagemcom F@st 5655v2 ONT-vel. Mesh hálózatot szeretnénk rakni mögé egy fájlszerverrel és wifi nyomtatóval. Milyen eszköz ajánlott, amivel nem veszik össze, kinek van vele tapasztalata? Valamint jelenleg ESET fut a szerverünkön, a hw tűzfal ára elég húzós, létezik megfizethető alternatíva. VPN jó lenne, jelenleg Hamachit használunk, de kellene Apple támogatás is, erre valami bevált program létezik?
×
×
 • Új...