Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

kojan

Tag
  • Tartalmak

    22
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

1905 profilmegtekintés

kojan eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. kojan

    IMAP

    Sziasztok! A Microsoft megszünteti a levelező programját. Az újban a Telekomos emaileket nem tudom beállítani, mert rögtön az IMAP jelszót kér. A telekom fiók jelszevát nem fogadja el. Hibát jelez és alkalmazás jelszót kér. Azt hol találok? Előre is köszönöm a segítséget.
  2. Sziasztok! Több generációs családi házban lakom. Rendelkezem Telekom internet, tv, telefon előfizetéssel. A másik lakásban lakó testvérem szeretne Telekom előfizetést önállóan. Milyen lehetőségei vannak.
  3. kojan

    Kötbér

    Sziasztok! Családi okokból feleslegessé vált egy hűségidővel vásárolt előfizetés. Szeretném lemondani, és az érdekelne hogy az előfizetéshez vásárolt készülék kedvezményes árát vagy a teljes árát kell kifizetni?
  4. kojan

    Telekom TV GO

    Csak egy laptopon nézem a TV GO-t, de kiírja hogy elértem a maximum számot jelentkezzek ki a másik eszközből! Sehol máshol nem vagyok bejelentkezve, mégsem tudok semmilyen műsort nézni. Megpróbálok kijelentkezni ahol azt írja ki hogy be vagyok jelentkezve egy telefonon ami ki van kapcsolva, illetve ez az eszköz jelenik még meg. Kijelentkezem mindegyikből, de még sem tudok műsort nézni.
  5. kojan

    Műsörújság

    Szia! A Cinemax 1 és 2, valamint sport1 - 2 csatornáknál tapasztalta. Mostanra rendbe jöttek. Köszönöm az érdeklődést.
  6. kojan

    Műsörújság

    Helló! Miért nem egyezik a műsorújság a tv adók műsorával. Teljesen más van műsoron, mint amit a műsorújság jelez!
  7. kojan

    TV go

    A regisztrálható eszközök száma elérte a maximumot. Amennyiben más eszközön szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást, kérjük, lépj ki az egyik eszközödről, amelyen futtatod a TV GO szolgáltatást: ez az üzenet jelenik meg ha be szeretnék lépni. Egy felhasználóhoz egyidejűleg két különböző eszköz regisztrálható a felsoroltak közül: számítógép, mobiltelefon, táblagép.Ez azt jelenti, hogy például egy számítógépen és mellette egy mobileszközön (okostelefon vagy táblagép; iOS vagy legalább 4.0-ás Android), vagy akár egyszerre két mobileszközön lehet filmeket nézni. Ha egy új készüléket szeretnél használni, akkor TV GO portálra történő bejelentkezésednél a rendszer automatikusan regisztrálja az eszközt és törli a legkorábban regisztrált eszközödet, így könnyedén bármikor új eszközön használhatod a TV GO szolgáltatásait. Ezt találtam a GYIK-ban ! Akkor most hogy is van ez? Mennyi a maximum és miért nem törlődik automatikusan ? Ugyan azt a két eszközt (laptop, mobil) használom helyzetemhez képest, ezért érthetetlen az egész !!!
  8. kojan

    android

    Sziasztok! Mivel a windows-os telefonom akkuja kezdi megadni magát, ezért szeretném a Telekomos " e-mail.hu" végződésű fiókomat androidra integrálni. Már próbáltam de semmilyen beállítással nem tudtam létrehozni a fiókot Huawei Mate 9 készülékemen. Milyen beállításokat kellene használnom? Ebben kérném a segítségeteket. Előre is nagyon köszönöm a fáradozásotokat!
  9. kojan

    Sagemcom router

    Sziasztok! Otthoni internet 250-re váltottam, amihez kaptam egy új routert. A Sagemcom honlapon a beállításoknál, ahogy javasolták megváltoztattam a jelszót. Sajna a papír amire felírtam az új jelszót a kukába került. Most nem tudok belépni a beállítások menübe. Hogyan kaphatnék új jelszót, mert a belépésnél csak annyi van, hogy hiba, de olyan nincs hogy elfelejtett jelszó esetén hová forduljak.? További kérdésem, hogy ez a router tud 5G-t, de hogyan tudnám majd aktválni, ha bejutok a menübe? Előre is köszönöm a segítséget!
  10. Sziasztok! Milyen csomagra kell váltanom a Wi-Fi Fon igénybevételéhez, ha Move XS csomagom van.? Hol lehet tájékozódni erről? Előre is köszönöm a tájékoztatást.
  11. kojan

    IPTV

    Sziasztok! Rengeteg bejegyzést, kérdést- választ elolvastam, de még mindig nem tiszta, hogy egyes csatornák miért üvöltenek, mások miért halkak ? Ráadásul egyes csatornáknál a boxon nem lehet a hangerőt csökkenteni, csak a Tv-n. A boxon lenyomom a gombot 1-ig, és semmi nem történik, csak a tv hangerővel lehet szabályozni. Másik csatornára váltva fordított a gond.
  12. kojan

    IPTV

    Sziasztok! IPTV Családi + HD előfizetésem van, Filmvilág csomag kiegészítéssel. Az új Szuper Családi +HD csomagot szeretném megrendelni, de nem tudom le- ellenőrízni, hogy milyen csatornák kerültek bele a Filmvilágból. Egyáltalán szükség lenne még a Filmvilágra az SzCS+HD mellett? A mostani csatornáimat sem tudom összehasonlítani, mivel a régi nagyon praktikus összehasonlító táblázat eltűnt!! Tudom, hogy a Családi+HD már nem rendelhető, de aki váltani akar könnyebben tudna eligazodni az összehasonlító táblázattal. A mostani felsorolás olyan hosszú, hogy mire az aljára érek nem tudom mi volt elől. A Filmvilág csomagról pedig semmilyen infó nincs már fent. Ha megtartom a Családi+HD csomagomat rendelhetek mellé Szuper HBO MaxPak csomagot hűségidővel. Ugyanis a Mostani HBO MaxPak csomagom hűség idejét nem tudom hogyan kell meghosszabbítani. Ráadásul a két csomagban ugyanazon csatornák vannak, csak a szuper olcsóbb! Előre is köszönöm szíves tájákoztatásotokat! Tisztelettel: Kojan.
  13. kojan

    Kábelnet

    Köszönöm! Ki fogom próbálni, és majd megírom az eredményt, vagy tovább sikítozom!
  14. kojan

    Kábelnet

    A Telekomos IPTV elosztó wifiként is működik. Ennek a wifinek a hatókörét szeretném megnövelni egy Tenda hatókörnövelővel. Az eddigi próbálkotásaim sikertelenek voltak. Reszetelés stb. Hogyan tudnám párosítani őket? Köszi a válaszokat.
×
×
  • Új...