JLaci

Tag
 • Tartalmak

  9
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

JLaci a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Köszönöm a segítséget !
 2. A hálózaton belüli percekre ez igaz, de a hálózaton kívüli percekre nem teljesen. Közben sikerült beszélnem a chat-en egy hölggyel és tisztáztuk, hogy a hálózaton kívüli 35 Ft-os perceket a havidíjra pluszban számlázzák.... Pl. :egy mobil m csomagnál a havi 3000 Ft-ra pluszban megy rá minden hálózaton kívüli perc.
 3. Sziasztok. Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy a mobil díjcsomagoknál a hálózaton kívüli hívásokért felszámított 35 Ft-os díjat, a havidíjból levonják, vagy pluszban számolják rá?
 4. Amennyire tudom, nem kitörölni szeretnék a nevet, csak egyszerűen nem használhatják a Nokia nevet csak jövő év végéig. Ezért váltottak már fél évvel ezelőtt a Microsoft márkajelzésre.
 5. Jövő év végén kiderül. Sajnos a Nokia már csak a nevet adja, mert minden egyebet eladott a Microsoftnak.
 6. Lumia lesz, csak a Nokia nevet hagyják el. A Lumia nevet megvette a Microsoft, a Nokia névhasználatot vette meg csak 2016 végéig. Ezt használja ki jövőre a Nokia, és gyorsan eladja egy kínai gyártónak a névhasználati jogokat és így születnek majd jövő év végén kínai androidos Nokiák.
 7. Igen úgy tényleg kicsit húzós. Lehet várunk egy kicsit az új Lumiákra.
 8. Köszönöm a tippet ez tényleg jó vétel lenne, de szerződés hosszabítással lenne a készülék részletre itt pedig nincs ilyen lehetőség. Egyébként a 735 tényleg jó telefon nekem is az  van, a 635 a feleségemnek lenne.
 9. Sziasztok.   Engem is érdekelne ez a készülék, de csak akkor, ha 1Gb van benne. Megkérdeztem  a chat-en és azt válaszolták, hogy 512 Mb van benne. Ezután felhívtam a központot és ott is azt mondták, hogy 512Mb van benne..... Szóval így nem rendelem meg. Jó lenne egy pontos információ arról, hogy mi a helyzet a készülékkel.