Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

JLaci

Tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit JLaci posztolt

  1. A hálózaton belüli percekre ez igaz, de a hálózaton kívüli percekre nem teljesen. Közben sikerült beszélnem a chat-en egy hölggyel és tisztáztuk, hogy a hálózaton kívüli 35 Ft-os perceket a havidíjra pluszban számlázzák.... Pl. :egy mobil m csomagnál a havi 3000 Ft-ra pluszban megy rá minden hálózaton kívüli perc.
  2. Sziasztok. Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy a mobil díjcsomagoknál a hálózaton kívüli hívásokért felszámított 35 Ft-os díjat, a havidíjból levonják, vagy pluszban számolják rá?
  3. JLaci

    Lumia 635 RAM

    Amennyire tudom, nem kitörölni szeretnék a nevet, csak egyszerűen nem használhatják a Nokia nevet csak jövő év végéig. Ezért váltottak már fél évvel ezelőtt a Microsoft márkajelzésre.
  4. JLaci

    Lumia 635 RAM

    Jövő év végén kiderül. Sajnos a Nokia már csak a nevet adja, mert minden egyebet eladott a Microsoftnak.
  5. JLaci

    Lumia 635 RAM

    Lumia lesz, csak a Nokia nevet hagyják el. A Lumia nevet megvette a Microsoft, a Nokia névhasználatot vette meg csak 2016 végéig. Ezt használja ki jövőre a Nokia, és gyorsan eladja egy kínai gyártónak a névhasználati jogokat és így születnek majd jövő év végén kínai androidos Nokiák.
  6. JLaci

    Lumia 635 RAM

    Igen úgy tényleg kicsit húzós. Lehet várunk egy kicsit az új Lumiákra.
  7. JLaci

    Lumia 635 RAM

    Köszönöm a tippet ez tényleg jó vétel lenne, de szerződés hosszabítással lenne a készülék részletre itt pedig nincs ilyen lehetőség. Egyébként a 735 tényleg jó telefon nekem is az  van, a 635 a feleségemnek lenne.
  8. JLaci

    Lumia 635 RAM

    Sziasztok.   Engem is érdekelne ez a készülék, de csak akkor, ha 1Gb van benne. Megkérdeztem  a chat-en és azt válaszolták, hogy 512 Mb van benne. Ezután felhívtam a központot és ott is azt mondták, hogy 512Mb van benne..... Szóval így nem rendelem meg. Jó lenne egy pontos információ arról, hogy mi a helyzet a készülékkel.
×
×
  • Új...