Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

juhaszjani

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Minden, amit juhaszjani posztolt

  1. Mobil alkalmazásból be enged lépni, de nekem PC-ről lenne szükséges mert nem érek el minden funkciót a mobil alkalmazásból.
  2. Üdvözletem! Megérkezett az Iphone-om. Aktiváltam az előfizetéses Sim kártyát telefonon. Szeretnék belépni a Telekom oldalán de nem tudok. Ha simán bejelentkeznék telefonszámmal+rendeléskor megadott 5 jegyű numerikus kóddal akkor azt írja nem létező felhasználó. Ha létrehozok facebookkal vagy külön e-mail címmel egy telekom fiókot, és ahhoz szeretném a telefonszámot hozzáadni akkor egy új lapon nagy piros háttérrel "általános hiba" feliratot kapok. Most akkor hogy a gúzsba léphetek be a fiókomat megnézni? Márcsak azért is lényeges mert e-pack kedvezményhez kellene... Telekom fiókon keresztül fizetném a számláim de hogy léphetek be rá?
  3. juhaszjani

    Lumia 640

    A fiókomhoz van rendelve 2 mobilszám, és egy otthoni Netmánia M díjcosmag. Így jónak kell lennie? A Netmánia M arany szintű már.
  4. Kiszemeltem a Lumia 640-et de  előfizetéssel szeretném megvenni kamatmentes részletre. Fun S Aranytárskártya díjcsomaggal érdekelne, a telefon 10x4780. Új előfizető lennék, korábban még nem volt szerződésem. Online rendelném. Kérdés: Mekkora mobilelőlegre számíthatok?
  5. juhaszjani

    Korábbi akciók

    A kedd delutan erkezett hasznalt Lumia 930 sajnos sehogy sem akart bekapcsolni, még reggel sem pedig egesz éjszaka tolton volt.Tegnap reggel 9kor vissza is vittem egy T-pontba a telefont. Ott becsomagolták és alairtam egy papirt amin a nevem, telszamom es a postacimem volt. Sehol nem lattam, hogy jelezte volna az ügyintéző valahol hogy a telefon hibas\nem kapcsol be vagy hogy hova kerem vissza a penzt. Hogy mukodik ez a folyamat? Vissza kapom egyaltalan az arat? Mennyi idő alatt? Lehet valahol információt szerezni arrol hogy hogy áll a dolog? Webshopban rendeltem de T-pontban vettem at készpénzzel. Ez bezavarhat? Kérem segítsenek mert rossz hogy nem tudok semmit a telefon vagy penz holletelor.
  6. juhaszjani

    Korábbi akciók

    Ha a használt készülék amit a webshopból rendeltem egyszerűen nem kapcsol be, ergo hibás, olyankor mi a teendő? Annyira elvette a kedvem ez az egész telefon, hogy nem működik, hogy az árát viszont látni szeretném, ha lehet. Ma kaptam kézhez a telefont.
×
×
  • Új...