Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Istvan198612

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Istvan198612 a fórumon

 • Születésnap 12/03/1986

Profil megtekintések

183 profilmegtekintés

Istvan198612 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. Istvan198612

  Adatvédelem

  Köszönöm a választ. Azt csekkoltam gmail, youtube stb. Más készüléket nem találtam. Viszont a lakásban a nappali felől kegyetlenül vízhangzik az elő adás és a tv a másik irányba van. Az mitől lehet? Mint ha állandóan magyarázna valaki.....
 2. Istvan198612

  Telefon,internet.

  Helló. Sziasztok imét egy ***** kérdés ha rávagyok csatlakozva a telekomos modemreblátja valaki milyen oldalakat,appokat használok a telefonomon,tv-n? Érdekes jelenség hogy nézek valamit a telefonon vagy okos tv-n és a szomszéd szobából száguldoznak kifelé és hajtogatják oda az ajtót pont ahol a részlethez amit néztem,nézek. Úgy mond jelzés képoen hogy tudjam hogy tudja .... Hogyan tudnám leállítani? Esteleg rendőrség?
 3. Istvan198612

  Adatvédelem

  Egy olyan kérdésem lenne hogy valaki látja hogy milyen oldalt nyitok meg tegyük fel telefonon vagy tv-n ami a telekomos modemre csatlakozik?
 4. Nem is arról volt szó. Az a régi beltéri egységgel el is ment külön külön,nem az a probléma. Amióta váltottunk go-ra azóta vannak fura hangok a háttérben,illetve vízhangzik alólunk. 2. A másik szobából visszamondják amit a telefonomon nézek böngészőbe illetve a privát dolgaimat Facebook,insta,böngésző. Amivel nem lehet mit kezdeni... Szóval szerintem hűségidő vége megvár és off a Telekom. Sajnos.
 5. Sziasztok. Nagyon nem vagyunk megelégedve az új tv go-val mert olyan mintha vízhangzana a lakásban a szomszéd feleől főleg alólunk.A régivel nem volt ilyen gond és nem ugyanaz a műsor megy a 2db boxon.... Ötlet?
×
×
 • Új...