Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

samlaris

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

samlaris eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. samlaris

    Folyamatos romlás, és magas ping.

    No, sikerül megcsinálni? Csak mert kezd egy kicsit unalmas lenni hogy napközben használhatatlan a net.
  2. samlaris

    Folyamatos romlás, és magas ping.

    Ugyanez, felejtsd el hogy valaha is megoldják. 60ms alá soha többet nem fog menni. Trace log alapján pedig már többen jelezték a német szervereket, szerintem több embertől ne kérjetek logokat mert felesleges.
  3. samlaris

    LTE kérdés

    Köszönöm a válaszokat, a SIM 4G képes, az APN-t beállítottam és elvileg még van adatkeretem több mint 837mb is. Amíg ment a 3G hálózat rendesen működött, sőt folyamatosan LTE volt kiírva. Ezért is nem értem miért nem megy most csak 2G-vel. Esetleg lehet hogy a szolgáltatás típusa az oka? Most jelenleg Maraton 1 GB csomag van aktiválva amit már jó ideje nem használtam (nem kellett) ez leírás szerint "Felhasználható még több, mint 1 hónapig". Megpróbálom majd az ügyfélszolgálatot, csak hát Vanda
  4. samlaris

    LTE kérdés

    Üdv, adott egy Samsung Galaxy J3 (2016), nem nagyon szoktam a mobilnetét használni viszont az utóbbi időben csak a 2G hálózatra kapcsolódik. A 3G hálózat mellett az LTE is le lett lőve vagy csak valamit át kéne állítanom? Jelenleg LTE/3G/2G (auto) van beállítva. APN-nél próbáltam az alap (wnw) meg a telekom által írtat is (internet, pap stb...). Elvileg ez a telefon még jó a hálózatokra, legalábbis IMEI megadása után nem adtak lehetőséget készülékcserére. Előre is köszönöm.
×
×
  • Új...