Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Petipeti

Tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

252 profilmegtekintés

Petipeti eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. KB 1995 óta vagyok Westeles vagy tkomos. Nem ezt érdemlem. Köszönettel Földházi Péter
  2. Miért nem vehetek egy a34 256gb telot csak egy a34 128 ast kedvezményesen (évente kB 6-7 százezer Ft fizetek és 8 éve nem vásároltam kedvezményes készüléket.
  3. Megint elutasitottaķ mert én kkv vagyok és rám nem érvényes a vállalati ajánlatot. Amikor én szerződés kötöttem akkor mondták hogy a kedvezményem minden készülékre érvényes. Most akarok venni egy samsung galaxy a34 256GB ***** és csak lakossági új előfizetésre lehet.
  4. Telefonon rendeltem egy samsung a34 256gb os telefont. Jött egy email hogy szállításra vár kollégáink jóváhagyták. Másnap hogy számlázási vár aztán egyeztetésre vár. Ez hétfö és kedd volt. Aztán következő hétfőn hogy Megrendelését érvénytelenítettük. http://www.telekom.hu/shop/static/img/webshop/pic/rendeles/spacer.gif Amennyiben bármilyen problémája vagy kérdése van a megrendeléssel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélmenedzseréhez, tájékozódjon a telekom.hu-n belépve online önkiszolgáló felületünkön, vagy hívja Vállalati Ügyfélkapcsolati Központunkat a 1400 telefonszámon. Kérjük, hogy az egyszerűbb és gyorsabb ügyintézés érdekében a fent olvasható rendelésszámmal azonosítsa rendelését. Hívtam. Aztmondták hogy semmilyen problémát nem találnak a rendelésemben és akkor még egyszer megrendeltem. Most megint ott tartók hogy egyeztetésre vár.
×
×
  • Új...