Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Levismondeo

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Levismondeo eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Kaon CG3002 Modernebb, de a régebbi eszközöket, mint a Computherm termosztát szinte képtelenség volt vele összepárosítani..
  2. Nekem most volt itt a szerelő, bár mint írtam a TV azóta ok, most az Wi-FI-vel voltkak gondok, mert folyton eldobta az eszközöket.. Szal most jött a szerelő és kérdés nélkül cserélte a modem-et, mert hogy gondok szoktak lenni vele... Most úgy tűnik minden ok Remélem neked is kicserélik!
  3. Nekem sem jelentkezett semmi hiba, ha direktbe kötöttem be a STB-t. Amikor viszont a Switch-en keresztül kapta a netet, akkor már szaggatott az adás. Ma felhívtam az ügyfélszolgálatot, és először azt mondták, hogy a 16 kerben üzemzavar van, ezért küldenek egy SMS-t amikor elhárult a hiba, hátha az megoldja az én problémát is. Biztos voltam benne, hogy nem, de nem volt mit csinálni Jött az SMS hogy elhárították a rendszerhibát, de sajnos nálam továbbra is gond volt. Újból hívtam az ügyfélszolgálatot, és felvették a hibajegyet, 72 órán belül jelentkeznek. Futtatott egy ellenőrzést, de nem látot problémát. Elmondtam, hogy a Sagem modem frissítés óta van gond, de nem tudott rá mit lépni. És itt jön egy fura dolog. Mondott egy olyat, hogy a modem-et 4x kapcsoljam ki - be gyorsan egymás után a hátulján lévő gombbal. Bár ez nyílván viccesen hangzik, de megcsináltam, hátha alapon. A STB-t is áramtalanítottam 1x. Ezek után érdekes módon kezdett magához térni a modem, és már a TV adás nem akadozott. Ezt ellensúlyozandó, a Wi-Fi viszont nem működött.. csatlakozni lehetett rá, de nem volt net kapcsolat. Párszor UI-n keresztül újraindítottam, de nem segített, majd letiltottam a Wi-Fi-t, majd újra engedélyeztem és most úgy tűnik minden működik. Én nem mondom, hogy 4x ki-be kapcs oldotta meg, lehet távolról piszkáltak valamit, de most jó. Új FW-t sem kapot a modem. Lehet mégis a rendszer hiba, amit megoldottak délután pár órába került mire teljesen helyre állt és az volt a gond. Minden esetre most figyelem egy darabig, de remélem így marad. Remélem @oldmumus nálad is rendben lesz.
  4. pontosan ez a problámám nekem is ugyenezzel a típusú modemmel. Akadozik az IPTV szolgáltatás, a LAN fix IP beállítás is eltűnt. Először azt hittem, hogy a switch-ek romlottak el, de kettő is egyszerre ugyanazzal a hibával nagyon furcsa volt. A net, TV-n a Netflix megy rendesen, csak az IPTV kínlódik. Újraindítás után megy kb 30-40 másodpercet, de utána 5-10 másodpercenként megakad. Olyan minta nem lenne folyamatos a bejövő jel. és a STB nem puffrelene eleget a folymatos lejátszáshoz. Ha esetleg megoldódik a dolog, ,kérem jelezze itt is hogyan sikerült. Én most próbáltam "Vandával" csevegni, de eddig nem sok sikerrel...
×
×
  • Új...