Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Vik

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Vik posztolt

  1. Vik

    Hol van internet, hol nincs?

    Szia! Igen, több oldalt is megpróbáltunk, a Telekom szerelője a szélessáv-ot akarta használni. Oldalak betöltésével volt baj, nem csak 1 oldallal. Reset-et próbáltunk, aztán teljes defaultra visszamenő is volt. Sajnos nem mulasztotta el a problémát, de újraindítás után egy ideig megint jó volt. Volt kint 5 szerelő, mindegyik más-mást mondva, mert ennyire értenek hozzá ("40 éve ezzel foglalkozom" úriemberrel aki nem tudja, hogy csak az 1990-es évek közepétől van internet, nem lehet 40 év tapasztalata) Már nagyjából körbejártam a problémát a 0 tudásommal, packet loss-unk volt nagyon magas egy teljesen véletlenszerű rádiótoronynál (amihez nem értek), és amiatt az internet nem tudott betölteni. Magyarrázatot ad miért működtek olyan dolgok, amelyeket már betöltött. A mai naptól megjavult viszont (már 2 napja nem omlott össze), úgyhogy 100% Telekom hiba volt. Ezért fizettették ki velünk a kiszállást.. Na mindegy...
  2. Vik

    Hol van internet, hol nincs?

    Szia! A speedtest.net oldala. Próbálkoztam már a szélessáv-val is, de azt be sem tölti. a Speedtest legalább már eljut oda, akkor is ha hibát dob vissza. Jelenleg a fent említett Technicolor fga2233 van nálam.
  3. Vik

    Hol van internet, hol nincs?

    Kedves @Telekom szakértő, Zoltán! Amennyiben ennyire linkelős kedvedben vagy, kérlek dobj egy linket az általatok vásárolható/cserére kapható modemekről, vagy esetleg mondd el mit tudok tenni az esetben, ha nem tudok megnyitni oldalakat az általatok szolgáltatott interneten. Az *általad* szolgáltatott linken azt írja, hogy " kiszolgáló szerver sebessége" miatt nem tudok, hiszen semmilyen oldalt nem tölt be. Akkor kinél is van a hiba? Nálam nem lehet ezek szerint.
  4. Vik

    Hol van internet, hol nincs?

    Kedves @Telekom szakértő, Zoltán! Megkerestelek. Elküldtetek. Majd amikor megint megkerestelek, akkor közöltétek, hogy "utánajártok". Ennek örömére amikor utoljára felhívtalak titeket, hogy miért zártátok le a hibajegyet, az volt a válasz, hogy "szerződésmódosítás javasolt" és nem foglalkoztok velünk. Az inkompetenciátok miatt keresek segítséget. Valami ötlet?
  5. Vik

    Hol van internet, hol nincs?

    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy ebben az évben Január óta az internet megbolondult. Nagyobb terhelés nélkül tökéletesen működik, de amikor több ember hazaér (nem itthon, általános emberek)(általában 13:00-tól, de hétvégente reggeltől is előfordul) az internet megáll. Értem én, hogy el kell osztani az internetet a községben lakó embereknek, de ez azt jelenti, hogy nekem megáll az internet? Próbáltunk már Okoswifire váltani, kilőttünk minden külső forrást, routert, switchet. Továbbá is fenn áll a probléma. Etherneten és Wifin is. Modemcsere nem volt, mert Telekom nem óhajtja megpróbálni kicserélni, inkább szerződést bontanának előtte minthogy megpróbálják. Voltak kint szerelők, közölték (reggel 8-kor), hogy semmi problémát nem tapasztaltak. Itt hagytak egy eszközt is egy napra (amit nagyon ***** módjára a Router elé bekötöttek az üvegkábelre, és minden 30 percben szétkapcsolt mindenkit egy 5 perces tesztre, így senki nem használhatta aznap az internetet), ami alapján nekik minden rendben van. Most már dolgozni sem tudunk itthon, annyira nincsen internetünk, pedig a családban 4-en is Home Office-ban dolgozunk. Aki szerencsésebb (mint pl. én), annak van egy 2Mbps-os mobilinternete, hogy legalább tudjon valamit tenni. Ja és váltani sem lehet, mert ebbe a községbe csak Telekom van. Sem Yettel, sem *****fone. Csak Telekom. Valami ötlet?
  6. Vik

    Internet - Hol van, hol nincs, miért?

    Számomra most van ugyanez a probléma, így a kérdésre 3 évvel. Esetleg megtudtuk a problémát mi okozza? Számunkra is ugyanezt javasolták "indítsa újra", meg "internet van". Igen van internet, csak megszakad és visszajön, nem tölti be a Discordot, ugyanaz, mint Matias-nak.. Kellemetlen, de esetleg megoldást ha tudunk, megosztaná?
×
×
  • Új...