Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Imogen Combe

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Imogen Combe eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Kiegészítés: A vásárlásra fordítható egyenlegem valóban nulla forint, de a telefonálásra és SMS küldésre használható egyenleg nem az.
  2. A Domino egyenlegem minden információs lekérdezési lehetőségnél nulla. Pedig közel 10 ezer forint még maradt. Abból adódhat a probléma, hogy az új egyenleg feltöltéseket többnyire gyorsan elvásárolom? Ez valami büntetés vagy egyszerű technikai hiba? Egyedül Vanda segített korábban az interneten, megírta pontosan a valódi egyenleget, de ma már az sem működik.
  3. Hamarosan VoWifi képes telefonom lesz. Domino Fix szolgáltatásom van. A térerő nálam bizonytalan. Ezért érdekel a szolgáltatás. Kétirányú? A bejövő hívások is működnek VoWifi (Wi-Fi hálózaton keresztül mobil készülékkel való hívás) szolgáltatással, és az SMS-ek is megérkeznek vagy ezeket csak magam kezdeményezhetem? Plusz kérdések: Az egyik helyen azt írják, hogy csak havidíjas mobiltelefonon használható, a másikon pedig Domino esetén is. Működik Domino szolgáltatással is? ( Wi-Fi Hanghívás ) Valamint a listában sincs benne a kiválasztott telefon. ( Mit kell tennem, hogy Wi-Fi-n hívhassak? ) Valóban csak a felsorolt készülékeken működik? Motorola EDGE 40 5G mobiltelefont szeretnék vásárolni.
×
×
  • Új...