Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

akos88

Tag
  • Tartalmak

    13
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Minden, amit akos88 posztolt

  1. akos88

    Kábelnet

    Igazából csak a laptopon van jelentősége a sebességnek.
  2. akos88

    Kábelnet

    A macbook az 2006 os sima 1.1 white
  3. akos88

    Kábelnet

    Ehez sajnos nem értek. De utánnajárok
  4. akos88

    Kábelnet

    Mindent meg tudok érteni és elfogadom az észérveket, de nagyon dühít, hogy az üzletkötő szó nélkül eladott nekem egy olyan szolgáltatást, amit nem tudok igénybevenni, és volt szó róla, hogy csak wifin használom. Pontosan idézni nem tudom de körülbelül azt nyilatkozta, hogy abban a szobában ahol a router van nem lesz gond a sebességgel, a távolabbi szobákban előfordulhat, hogy csak 80-100 mbit lesz a max a jelveszteség miatt.
  5. akos88

    Kábelnet

    Valószínűleg valóban megoldható engedéllyel, viszont a 15 mbit/s garantált letöltés az remek kifogás erre. Nem szoktam én kötöszködni, de ha rámbeszélnek valamit (ami hozzáteszem nem volt nehéz, mert szeretek lépést tartani a lehetőségekkel és kiaknázni a technológia adta lehetőségeket), akkor szeretném megkapni azt amiért én fizetek. Tényleg nem azt várom, hogy 24/7 120 mbit/s-ot mutasson a speedtest, de a 30-40 az nagyon kevés a 120-hoz képest.
  6. akos88

    Kábelnet

    Akkor így világos, mert vettem tabletet. Mondjuk a Netmánia XL mellé vettem, aztán kb fél év múlva, feljebb váltottam XXL-re és akkor megújult a hűségidő. Úgyhogy gyakorlatilag nem az XXL mellé vettem.
  7. akos88

    Kábelnet

    Hát engem az ügyfélszolgálaton mindig úgy tájékoztattak, hogy csak felfelé díjmentes.
  8. akos88

    Kábelnet

    Igen ám, de mivel aláírtama hűséget a csaomagváltás lefele kötbérre kötelez tudtommal.
  9. akos88

    Kábelnet

    Arról pedig az üzletkötő elfelejtett tájékoztatni, hogy wifin nem fogom tudni kihasználni. akkor természetesen maradtam volna a tökéletesen elegendő XL-es csomagnál.
  10. akos88

    Kábelnet

    Őszintén szólva úgy csak a szerelő mérte, amikor házhoz jött a problémából kifolyólag és állítása szerint úgy közelítette a 120-at. Azt elfelejtettem, hogy minden mérést a router közelében végeztem, szóval nem a szomszéd utcából várom a csodát.
  11. akos88

    Kábelnet

    Éjjel-nappal ezt az eredményt kapom wifin keresztül. Ha mondjuk a 120 helyett 80 mbit/s lenne azt elfogadom, hogy ennyivel lassabb, mint vezetéken kesresztül. De ez így elég karcsú. Mértem iPhone 5s, Ipad air és macbook 1.1 készülékekkel, figyelve arra, hogy semmilyen háttérfolyamat, letöltés ne zavarjon be.
  12. akos88

    Kábelnet

    Üdv. Eléggé sokat gondolkoztam a problémámon, amit az alábbiakban kívánok kifejteni. Kezdetben végletekig elégedett voltam a T-Home előfizetésem szolgáltatásaival. Minden megfelelően működött, úgy éreztem megéri a pénzt, amit kifizetek értük. Mivel a fárasztó munkanapok után az év nagy részében ezek a szolgáltatások jelentik a kikapcsolódást, nem is sajnáltam rá a pénzt. Előfizettem a legnagyobb TV csomagra, HBO max pack-re, valamint Netmánia XL csomagra. Az internet csomag 50 mbit/s maximális letöltési sebességet garantált, amit rendszerint az esetek 90%-ában tudott tartani, vagy legalább megközelítrette azt. Eljött a nap, amikor igény keletkezett plusz 2 db beltéri egységre. Időpont egyeztetés után jelentkezett is a szerelő/üzletkötő, átbeszéltük hogy hogyan kivitelezhető a kiépítés, valamint felvilágosított arról, hogy nem sokkal kellene többet fizetnem egyel nagyobb internetcsomagért, ami 120 Mbit/s maximális letöltési sebességet garantál. Rábólintottam. És itt vette kezdetét véget nem érő elégedetlenségem. Mióta nagyobb internet csomagom van, azóta 30-40 Mbit/s letöltési sebességgel dolgozik az internetem. Gyanítottam, hogy ha felhívom az ügyfélszolgálatot, akkor azt a választ fogom kapni, hogy 15 Mbit/s a garantált letöltési sebesség, és ahoz képest így is jó vagyok. Meglepő módon így is lett. Valamint kitértünk arra is, hogy lehet, hogy túl van terhelve a hálózat és azért nem tudom elérni a kívánt letöltési sebességet. Meg amúgy is a meghirdetett letöltési sebesség vezetékes csatlakozás esetén értendő. Ezt, egyébként kábelen hozza is a történet. DE! Ha a hálózat nem bír vele, akkor hogy lehet, hogy kissebb előfizetéssel Wifi-n is bírta az 50 Mbit/s-ot teljesíteni.Ha a hálózat nem bír vele, egyáltalán miért kínálják fel, mint lehetőség.Most ez az egész előfizetés bővítés arra volt jó, hogy 1500 forinttal többet fizessek havonta, annélkül, hogy bármiféle gyakorlati hasznom származna az egészből?Lehetséges, hogy aláiratnak velem 2 év hűséget a drágább csomagra és közben semmivel nem kapok érte többet, mintha a kissebben maradtam volna?Nekem ez így elsőre az jön le, hogy éves szinten 18000 magyar forinttal többet fizetek a Telekomnak - ami azért számottevő összegnek nevezhető - és nem kapok érte cserébe semmit. Ezért némileg átverve érzem magam. Ebből adódóan, hogy ha továbbra is azokat a válaszokat kapom, hogy vezetékkel használjam, 15 mbit/s a garantált valamint hasonlóak és nem találunk megoldást a problémára akkor, amint lejárnak a hűségeim mindenféle telekomhoz tartozó előfizetésemet felbontom, és mérlegelem a további lehetőségeimet. Ha mindent összeszámolok naggyából havonta 40.000 forintot fizetek be a telekomnak. ez éves szinten 480.000 forint, valamint a két év hűség garantálja a majd 1.000.000 forintos bevételt csak a részemről. Értem én hogy hatalmas multi és ez piti összeg, úgyhogy ha nem fog hiányozni a költségvetésből részemről rendben van. TisztelettelGólya Ákosegy többségben elégedett felhasználó
×
×
  • Új...