Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag4535

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag4535 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. https://support.t-mobile.com/community/phones-tablets-devices/software-updates
  2. Törölt_tag4535

    Magenta 1

    Sajnos ezt pontosan nem tudom. Azt tudom viszont, hogy eddig 13500 Ft-ot fizettem összesen - az alapszolgáltatásokra, de volt olyan, amikor többet telefonáltam/SMS-eztem, akkor +2-3.000 Forint jött rá erre - és ezek a szolgáltatások voltak megrendelve: IPTV Családi + HD, HBO Max pack, felvevős set-top box, 30 Mbites net, alap telefon díjcsomag, Mozaik XS telefoncsomag. Szóval sokkal jobb csomagom lett havi plusz 2-4.000 Forinttal több pénzért.
  3. Törölt_tag4535

    Magenta 1

    Végre sikerült elintézni a csomagváltást. Árakat sajnos tényleg nem lehet előre kalkulálni, de az ügyintéző összeadja a megrendelt csomagba tartozó szolgáltatások díját, levonja belőle a kedvezményeket, és ezek után tudja megmondani, hogy pontosan mennyibe fog kerülni a szolgáltatás. Végülis nekem 17.200 Ft-ba kerül a megrendelt csomag, ebben benne van az IPTV Családi Csomag + 22 HD adás, HBO Max Pack, felvevős IPTV set-top box, Hoppá plusz vezetékes telefon, 120 Mbites internet, és a Next S aranytárskártyás mobilszolgáltatás.
  4. Törölt_tag4535

    Magenta 1

    Egész jó árat sikerült összehozni, ez tény. Viszont sajnos az ügyintézés megint nem megy zökkenőmentesen. Megrendeltem a szolgáltatást 2 év hűségidő vállalásával. Az ügyintéző azt mondta, hogy a mobil díjcsomagom rögtön át lesz állítva, a többi szolgáltatás 2 napon belül lesz módosítva. Eltelt a 2 nap, és nem történt semmi.
×
×
  • Új...